[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Вибір торгового обладнання для невеликого магазину
misterbicipsДата: Неділя, 13.10.2024, 14:02:49 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Відкрив невеличкий магазин одягу в центрі міста, і тепер стою перед вибором торгового обладнання. Не знаю, з чого почати. Планую купити стелажі для розміщення товару та касове обладнання, але не можу визначитися з конкретними моделями. Хтось казав, що краще брати фронтальні стелажі, але я не впевнений, що це оптимальний варіант для маленького приміщення. Також виникає питання з касовими апаратами: чи варто брати звичайний апарат або вже краще інвестувати в касу самообслуговування? Буду радий почути поради, можливо, у когось був подібний досвід. Які плюси й мінуси різного обладнання?

nicewomanДата: Неділя, 13.10.2024, 14:45:37 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Мав схожу ситуацію, коли відкривав свій продуктовий магазин. Спочатку взагалі не уявляв, яке обладнання підійде для невеликого приміщення. Раджу тобі спробувати фронтальні стелажі – вони справді ефективні для економії місця, бо товари можна виставляти на декількох рівнях. Але якщо простору мало, подумай про сітчасті стелажі – вони легші, не так сильно захаращують простір, але дозволяють зручно організувати викладку товарів. Що стосується касових апаратів, то для початку класична каса буде оптимальним варіантом. Каси самообслуговування – це вже інвестиція для великих об'ємів продажу, тому для старту вона може бути зайвою. Якщо шукаєш надійного постачальника, рекомендую звернути увагу на обладнання для магазинів https://magrest.com.ua/ від компанії Магрест. Вони працюють понад 15 років, і в них є все: від стелажів до касових систем. Особисто в мене стелажі саме від них, і я задоволений якістю та функціональністю. Окрім того, Магрест надає гарантію на 2 роки, а також послуги з проектування та монтажу, що суттєво спрощує процес відкриття магазину.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: