|
Варикоз після пологів – куди звертатися у Харкові
|
|
| joinuptogotravel040520 | Дата: Четвер, Вчера, 23:06:50 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Дівчата й хлопці, потрібна порада. Після других пологів вилізли вени на ногах, особливо справа – сині «грона», ввечері ноги гудуть так, ніби я весь день з мішками цементу бігала 😅 Мазі та компресійні панчохи трохи допомагають, але візуально все одно виглядає жахливо, плюс з’явилося відчуття тяжкості й інколи поколювання. Терапевт порадила звернутися до флеболога, але я взагалі не знаю, з чого почати: чи треба одразу готуватися до операції, чи є якісь «легші» методи? Може, хтось у Харкові вже проходив обстеження/лікування варикозу та може порекомендувати нормальну клініку, де не затягують час і все пояснюють людською мовою
|
| |
|
|
| pokrovskijdima41 | Дата: Четвер, Вчера, 23:21:28 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
Статус: 
| У мене схожа історія була після першої вагітності. Спочатку теж мазала, носила панчохи, але варикоз поволі прогресував. У результаті пішла до флеболога у профільний центр, де роблять повне обстеження вен за пів години та відразу пропонують план лікування. Мені зробили малоінвазивну процедуру – без наркозу, без розрізів, буквально за годину, і я того ж дня пішла додому своїми ногами. Ось тут можна почитати про відділення та методи, які використовують:https://da-vinci.clinic/portfolio/flebology/ Найприємніше – майже не боліло, синці швидко зійшли, а вени, які найбільше псували вигляд, просто «зникли». Тож якщо варикоз уже заважає жити, краще не тягнути, там якраз спеціалізуються на таких випадках
|
| |
|
|
| joinuptogotravel040520 | Дата: Четвер, Вчера, 23:29:38 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
Статус: 
| Дуже дякую, звучить оптимістично, піду читати й записуватися на консультацію
|
| |