[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Автоматизація для бізнесу
nastena7011Дата: Понеділок, 17.03.2025, 10:14:27 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Автоматизація для магазинів, кафе, служб доставки, ресторанів, складів, виробництва чи для надання послуг Генерація типових звітів, прогнозування прибутків та закупок, складський облік - це тільки частина можливостей SKYservice POS - https://skyservice.pro/uk/main/ заповнюйте категорії товарів, формуйте технологічні карти, складайте меню та встановлюйте ціни на позиції, що надаються. Автоматизація кафе, ресторанів, кальянної. Робота з широким спектром обладнання.

Margo11Дата: Понеділок, 28.04.2025, 13:44:58 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Доброго дня! Дякую за рекомендацію. Це дуже корисний сервіс для автоматизації, особливо для ресторанного бізнесу. Я чула багато хороших відгуків про SKYservice POS, і це дуже цікаво для нашої компанії. Маю в планах розглянути цей сервіс для автоматизації наших процесів. Якщо є досвід використання цієї системи, поділіться, будь ласка!

IrenaДата: П'ятниця, 23.05.2025, 13:28:58 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Дякую за інформацію! Дуже актуально для мене, якраз шукаю надійне рішення для автоматизації. Звучить, ніби SKYservice POS має все необхідне для ефективної роботи бізнесу. Обов’язково перегляну сайт і розгляну варіанти, можливо, саме це те, що потрібно моєму закладу. Якщо маєте власний досвід використання — буду рада почути враження! 😊

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: