Реабілітація після травм
|
|
1956billyjohn | Дата: Понеділок, 03.03.2025, 14:10:18 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Привіт усім! Мене цікавить одна тема — реабілітація після травм. Я недавно отримав травму коліна і шукаю хорошу організацію для відновлення. Хочу дізнатися більше про «Fizio» — чи є у вас досвід з цією організацією? Мені сказали, що вона має дуже хорошу репутацію в Україні, але я не знайшов багато відгуків на форумах. Тому вирішив звернутися до вас. Які послуги вони надають? Як оцінюєте рівень професіоналізму і допомогу під час реабілітації? Зазначте, будь ласка, якщо хтось проходив лікування або реабілітацію в «Fizio», чи варто звертатися туди?
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Вівторок, 04.03.2025, 12:57:23 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт! Я особисто проходив реабілітацію в https://fizio.ua/ після операції на коліні, тому можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу сказати, що «Fizio» — це справжня знахідка для тих, хто шукає комплексний підхід до відновлення після травм. Мені сподобалося, що вони працюють не лише з фізичними аспектами відновлення, але й приділяють велику увагу психологічному стану пацієнта. Це дуже важливо, адже травма часто супроводжується стресом і емоційним навантаженням, і я не раз чував, що без належної підтримки відновлення затягується. Що стосується конкретно реабілітації, то все розпочалося з детальної консультації. Мені прописали індивідуальну програму, яка враховувала мої фізіологічні особливості та ступінь пошкодження. За перший тиждень я почав відчувати покращення. Мені дуже допомогли масажі і спеціалізовані фізичні вправи, які можна було виконувати не тільки в центрі, а й вдома. Вони також надають доступ до сучасного обладнання для відновлення, яке я ніколи не бачив в інших клініках. Я проходив процедури електротерапії, ультразвукової терапії, а також спеціалізовані вправи для зміцнення м’язів навколо коліна. Вся реабілітація була розподілена на кілька етапів, і кожен наступний етап був складніший за попередній, що дозволило мені поступово повертатися до звичного ритму життя без надмірного навантаження на травмовану частину. Величезним плюсом було те, що лікарі постійно коригували програму, і кожен сеанс був під контролем.
Повідомлення відредагував evanduke324 - Вівторок, 04.03.2025, 12:58:00 |
|
| |
tbes50203 | Дата: Вівторок, 04.03.2025, 16:45:30 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус: 
| Вау, цікаво почитати такі відгуки! Я теж планую звертатися в «Fizio», оскільки моєму другу вони дуже допомогли після травми хребта. Він також відзначав, що лікарі дійсно дуже професійно підходять до кожного пацієнта. Загалом, це дуже важливо, коли йдеться про відновлення після серйозних травм — щоб була не тільки кваліфікована медична допомога, але й увага до кожної деталі. Ще звернув увагу, що вони використовують сучасні технології для реабілітації, що теж великий плюс. Важливо, коли є індивідуальний підхід і можливість коригувати лікування залежно від стану пацієнта.
|
|
| |
Tamara | Дата: Четвер, 06.03.2025, 17:59:44 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Статус: 
| Реабілітація після травми коліна проходить у кілька етапів і залежить від характеру пошкодження. Спочатку основна мета – зменшити біль, зняти набряк і відновити рухливість. Для цього використовуються фізіопроцедури (наприклад, кріотерапія, ультразвук, електростимуляція), а також легкі вправи на розтяжку та пасивні рухи, щоб уникнути скутості суглоба. Якщо була операція, перші тижні можуть включати носіння фіксуючого ортеза та обмеження навантаження на ногу. На наступному етапі акцент робиться на зміцненні м’язів, які підтримують коліно, покращенні стабільності суглоба та відновленні повноцінної функції. Це включає вправи на баланс, силові тренування для квадрицепсів і підколінних сухожиль, а також поступове повернення до звичних рухів. Важливо працювати з реабілітологом або фізіотерапевтом, щоб уникнути перевантаження та неправильного виконання вправ. Повне відновлення може зайняти від кількох місяців до року, залежно від тяжкості травми та дотримання рекомендацій лікарів. Можу порадити невролога в цьому центрі https://onclinic.ua/odessa
|
|
| |