Як виправити прикус у дорослому віці?
|
|
1702_dimas_24 | Дата: Вівторок, 25.02.2025, 20:03:48 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| У мене трохи нерівні зуби, але ставити брекети в 30 років якось не хочеться. Чи є альтернативні способи виправлення прикусу для дорослих? Як це впливає на здоров’я зубів у майбутньому?
|
|
| |
iri431851 | Дата: Вівторок, 25.02.2025, 22:17:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Статус: 
| Світлано, зараз є багато варіантів виправлення прикусу без класичних металевих брекетів. Наприклад, можна використовувати прозорі елайнери, які майже непомітні та зручні у носінні. У SMILE MEDICAL CLINIC можна проконсультуватися з ортодонтом, який допоможе підібрати найкраще рішення. До речі, ось прейскурант стоматологічних послуг, де можна переглянути вартість елайнерів та інших процедур.
|
|
| |
Kora | Дата: П'ятниця, 28.02.2025, 11:29:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус: 
| Розумію твої сумніви щодо брекетів, особливо в дорослому віці. Однак насправді є кілька альтернативних методів виправлення прикусу та нерівних зубів для дорослих, і вони можуть бути менш помітними або комфортними в порівнянні з традиційними брекетами.
|
|
| |
milanafastodf | Дата: П'ятниця, 28.02.2025, 14:49:03 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
Статус: 
| Зверніться в стоматологію PremiumDent, тут дуже хороші спеціалісти. Який спосіб вирівнювання підійде вам, лікар огляне та скаже. В мене капа зубна https://premium-dent.com.ua/ru/, на сайті можете повний список доступних процедур переглянути та ціни.Рекомендую записатися на консультацію, щоб обрати оптимальний варіант для вашого випадку.
|
|
| |
rudblohin | Дата: П'ятниця, 28.02.2025, 22:50:32 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| є - класний лікар
|
|
| |