[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Arsenal22, TALIK  
хтось з вас замовляв чохли для телефонів оптом?
TamaraДата: Неділя, 23.03.2025, 17:58:51 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-)
Привіт, дівчата! Може, хтось з вас замовляв чохли для телефонів оптом? Мене цікавлять саме моделі для Xiaomi — хочу взяти невелику партію для продажу на маркетплейсі. Шукаю надійного постачальника з хорошими цінами і якістю. Якщо маєте перевірені варіанти або вже працювали з кимось — поділіться, будь ласка! Буду дуже вдячна

Margo11Дата: Понеділок, 24.03.2025, 12:47:40 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт! Я якраз нещодавно шукала постачальника чохлів для Xiaomi — і можу щиро порекомендувати itsellopt.ua.
Замовляла в них кілька разів — чудова якість, гарний вибір дизайнів і моделей під різні модифікації Xiaomi, а ціни дуже адекватні як для опту. Працюють оперативно, відправлення швидке, усе приходить акуратно запакованим.
Ще сподобалося, що є можливість оформити замовлення невеликими партіями — дуже зручно для тих, хто тільки починає продавати або тестує нові позиції. А менеджери завжди на зв’язку та допомагають підібрати те, що потрібно саме для твого формату продажів.
Для маркетплейсу — саме те, що треба. Думаю, теж залишишся задоволена
Ось тут можна переглянути асортимент чохлів для Xiaomi:https://itsellopt.ua/uk/others/chehly-xiaomi
Якщо ще щось буде цікаво — пиши, з радістю поділюсь досвідом!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: