[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: vankadnepr  
футбольные новости
vchornous1Дата: Понеділок, 21.02.2022, 19:30:15 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 105
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Люблю футбол и стараюсь следить за новостями, какие хорошие сайты можете мне порекомендовать?
 
aiaibraimovaДата: Вівторок, 22.02.2022, 02:04:11 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 156
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
И я люблю почитать свежие футбольные новости. Вот отличный сайт с самыми актуальными новостями футбола - https://sport.ua/football , если хотите быть в курсе всей важной информации рекомендую посещать этот ресурс регулярно. Так же здесь есть не только футбольные новости, а и трансферы, результаты матчей, онлайн трансляции и рейтинг букмекеров
 
cuhoДата: Середа, 16.11.2022, 20:56:09 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Проверенные
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Мне тоже нравится футбол, тем более скоро в Катаре Чемпионат мира по этому виду спорта пройдет, интересно кто же в этом году станет победителем. Скоро об этом узнаем! Буду новости футбола тут https://www.ua-football.com/ смотреть и болеть за любимые команды.
 
Sergey0571Дата: Четвер, 20.06.2024, 01:42:34 | Повідомлення # 4
Подполковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 148
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
У нашому останньому аналізі ви дізнаєтесь інтригуючий матч Словаччина Україна де дивитись Тут ви також зможте дослідити ключову статистику, тенденції та прогнози, щоб допомогти вам приймати обґрунтовані рішення щодо ставок. Букмекери встановили Україну як фаворита на перемогу в матчі з найкращим коефіцієнтом 1,60. Словаччина, тим часом, може отримати підтримку за 4,20, щоб претендувати на перемогу. Розіграш доступний о 3.50. Україна вступає в матч із чотирьох ігор безпрограшної серії, включаючи три перемоги. Вони пропустили лише два голи в останніх п’яти іграх, що вказує на міцну оборонну міцність. Словаччина, навпаки, боролася за стабільність, вигравши лише два з останніх п’яти матчів. За цей період їхній нещільний захист забив вісім голів. Обидві команди, ймовірно, використовуватимуть схему 4-3-3, причому українці Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук становлять серйозну загрозу на флангах. Мартін Чорват і Ондрей Дуда зі Словаччини повинні будуть проявити максимум зусиль, щоб стримати українську атаку. Враховуючи покращену форму України та надійний захист, ми вважаємо, що вони мають невелику перевагу в цьому змаганні. Наш прогноз — перемога України з рахунком 2:1, причому перший гол забив Ярмоленко. Враховуючи цю статистику, тенденції та прогнози, ми рекомендуємо підтримати Україну, щоб вийти переможцем, а також скористатися перевагами ринку понад 2,5 голи та гольовим потенціалом Ярмоленка. Підсумовуючи, наш аналіз показує, що Україна має невелику перевагу над Словаччиною на Євро-2024. Розуміючи коефіцієнти, форму та тактичні матчі, ми вважаємо, що наші рекомендовані ставки пропонують великі шанси на успіх для тих, хто хоче отримати вигоду з цієї захоплюючої зустрічі.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: