[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Arsenal22  
Форум » Хобби, увлечение, отдых » Автомир » Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service (Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service)
Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service
takanaДата: Субота, 15.10.2022, 14:02:37 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 59
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service
Ремонт і діагностика трансмісії.
Наш Автосервіс "Iron Service" в Києві запрошує автовласників на технічне обслуговування, заміну масла і ремонт агрегатів трансмісії швидко і з гарантією. Трансмісія автомобіля забезпечує передачу рух від ДВС до робочих елементів ходової частини і складається з взаємопов'язаних систем: зчеплення, коробки передач, ведучого моста, диференціала і роздавальної коробки (для повнопривідних позашляховиків). Трансмісії розрізняють за типом приводу (Передній, задній і повний привід), за типом пристрою (Механічна, роботизована, гідравлічна).
Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service https://ironservice.kiev.ua/
Кожен варіант технічного виконання вузлів і агрегатів має свої переваги і недоліки, а також свої слабкі місця. Найбільш часто зустрічаються такі види несправностей механізмів трансмісії:
знос і пошкодження елементів зчеплення, карданного валу, коробки передач, диференціала;
текти масла диференціала, коробки передач;
заклинювання клапанів після заливки в коробку передач масла, що не відповідає за специфікацією рекомендацій виробника автомобіля.
При появі ознак несправностей слід звернутися до автомеханіків СТО "Iron Service", якщо ви самі не володієте необхідним досвідом, знаннями та обладнанням для виконання ремонту. Майстри нашого автосервісу "Iron Service" здійснюють повний комплекс робіт з Обслуговування трансмісії авто:
Заміна масла в коробці передач, редукторі і роздавальної коробці;
ремонт механічних і автоматичних трансмісій з використанням спецінструменту;
заміна зношених автозапчастин;
здійснення професійного регулювання компонентів і вузлів.
Ми самі можемо замовити деталі від виробника і заллємо масло, після якого всі механізми трансмісії будуть працювати як годинник. Чекаємо на планове і термінове техобслуговування. Зв'яжіться з нами по телефону +38 (096) 519-69-69 або через месенджер і запишіться на зручний час.
 
Форум » Хобби, увлечение, отдых » Автомир » Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service (Автосервіс в центрі Києва з доступними цінами - Iron Service)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: