|
Як вибрати шланг підкачки, щоб він витримував великі наванта
|
|
| joinuptogotravel040520 | Дата: Субота, 15.11.2025, 21:45:11 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Всім привіт! Маю питання: як реально вибрати шланг підкачки для вантажного авто, щоб він був не тільки міцним, але й витримував часте перепідкачування шин під навантаженням? Я чув, що не всі шланги однакові — деякі матеріали краще, деякі гірше витримують тиск, особливо при довгих рейсах або поганих дорогах. Хочу зрозуміти: на що звертати увагу — які характеристики шлангу важливі, і від якого виробника краще брати?
|
| |
|
|
| pokrovskijdima41 | Дата: Субота, 15.11.2025, 22:05:21 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
Статус: 
| Привіт! Дуже слушне питання — це не так просто, як просто “взяти найдешевший шланг”. Я сам перевірив кілька варіантів під свої вантажівки і виявив, що потрібно звертати увагу на матеріал (краще — армований шланг або з додатковим посиленням), діаметр, граничний тиск, а також на сертифікати якості. У каталозі одного інтернет-магазину є саме такі детальні характеристики: можна подивитись, чи шланг витримує високий тиск, який використовуєш для підкачки, який діапазон температур і так далі. Для мене це було вирішальним при виборі, бо хочеш, щоб шланг прослужив багато, а не “відлетів” після кількох підкачок. Рекомендую глянути цей каталог, щоб правильно підібрати: https://avtoindustriya.com/avtoaks....
Повідомлення відредагував pokrovskijdima41 - Субота, 15.11.2025, 22:06:11 |
| |
|
|
| joinuptogotravel040520 | Дата: Субота, 15.11.2025, 22:12:21 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
Статус: 
| Дякую за фахову пораду — дуже цінно!
|
| |
|
|