Декоративна косметика
|
|
nasimonova | Дата: Середа, 02.04.2025, 09:56:39 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Дівчата, порекомендуйте свої улюблені бренди декоративної косметики. Хочу оновити склад своєї косметички.
|
|
| |
mirivan1979 | Дата: Четвер, 03.04.2025, 10:56:23 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Статус: 
| Якщо хочеш оновити косметичку, раджу звернути увагу на бренд Flower Knows – у них просто неймовірна якість та стильний дизайн! Я замовляла їхню косметику на holylu.com.ua і залишилася дуже задоволена. Тіні, рум’яна, хайлайтери – все чудово пігментоване та легко наноситься. Щиро раджу.
|
|
| |
DiamovaAnna | Дата: П'ятниця, 25.04.2025, 07:49:07 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Статус: 
| Спеціалісти nail-індустрії добре знають, як важливо працювати на перевірених матеріалах. Знайти їх за привабливою ціною можна на wholesale.kodi-professional.ua, де пропонуються оптові закупівлі продукції wholesale.kodi-professional.ua для професіоналів і навчальних студій.
|
|
| |
10072022dmy | Дата: П'ятниця, 16.05.2025, 13:44:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Ой, знайома історія — сама нещодавно чистила косметичку З декоративки люблю класику типу NYX і Lumene, але якщо хочеться чогось більш природного, я підсіла на біо-догляд з https://bhf.com.ua/face/shhodennyj_doglyad . Шкіра стала краща, і тоналка вже не так і потрібна. Раптом захочеш не тільки нафарбувати, а й реально покращити стан шкіри — рекомендую глянути.
|
|
| |