Хочу купити модний боді на кожен день
|
|
Saska11 | Дата: Четвер, 27.03.2025, 11:04:56 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Хелоу) Обожнюю бодікі, тому ношу їх не тільки на тренування (займаюсь йогою), а і просто зі штанами чи шортами. Вирішила купити щось новеньке та прошу підказати файні магазини з гарним вибором жіночих боді. Можна як з застібкою, так і без - не принципово. Дякі
|
|
| |
Soloist | Дата: П'ятниця, 04.04.2025, 10:12:27 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Привіт! Можу порекомендувати сайт https://capsulastore.com.ua/zhinky/bodi/ — у них реально класні боді по недорогим цінам. Я сама часто в Капсулі купую, і завжди задоволена. Є багато моделей на будь-який смак, і як з застібками, так і без. Вони завжди актуальні, стильні і по якості теж дуже добре. Спробуйте, гадаю це буде не остання ваша покупка у них)
|
|
| |
Margo11 | Дата: Середа, 09.04.2025, 12:37:58 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт! Та ж історія — теж просто обожнюю боді! Це ж ідеальна база під будь-який образ: і з джинсами, і з костюмними штанами, і навіть під піджак виглядає супер. Теж часто ношу не тільки на спорт, а й у повсякденному житті. З магазинів можу порадити заглянути в Oysho, Zara, а ще є класні варіанти в MustHave і на Lamoda — там багато фасонів і можна підібрати щось як на кожен день, так і більш ошатне. І якщо шукаєш щось більш спортивне — спробуй Nike чи Oysho Sport, у них теж стильні боді. Удачі з пошуками і хай обновка буде в радість!
|
|
| |
Tonya | Дата: П'ятниця, 18.04.2025, 09:29:33 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Статус: 
| Привіт! Я тебе прекрасно розумію — боді справді суперзручні й виглядають стильно в будь-якому образі! Якщо шукаєш щось класне, можу порадити кілька улюблених магазинів: OYSHO — там часто бувають лаконічні й зручні моделі, чудово сидять. Zara — багато базових і трендових варіантів, особливо з відкритими спинками. H&M — хороший вибір за доступною ціною, є і з застібками, і без. Lilith або Mirshe — українські бренди з красивими та якісними боді, часто з оригінальними деталями. Сподіваюся, щось з цього підійде! Якщо ще щось цікавить — пиши, рада допомогти ❤️
|
|
| |
alex85udalov | Дата: Четвер, 12.06.2025, 09:56:26 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
Статус: 
| Не знаю, як у вас, а в мене з пошуком ідеального боді була суцільна історія: то фасон не той, то тканина дешево виглядає. Але останній місяць купую тільки онлайн, бо це зручно та не треба бігати по ТРЦ. За рекомендацією подруги натрапила на магазин RUBI. Сайт зручний, оформлення замовлення займає пару хвилин, і вибір боді тут https://rubi.in.ua/product-category/bodi/ просто вражає, від класики до трендових моделей. Мені дуже сподобалась якість — щільна тканина, гарна посадка, все пошито охайно. Замовлення оформили швидко, відправили в день покупки, а доставка була оперативна. До речі, регулярно проводять знижки, і є сертифікати — можна подарувати комусь. Ціни чесні, а сервіс приємний. Дуже рекомендую.
|
|
| |