[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Мазепа  
Санопт магазин
annanasebanДата: Неділя, Вчера, 17:48:02 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Давно шукала магазин, де можна було б придбати щось цікаве не лише для себе, а й на подарунок, і цього разу вирішила спробувати Sunopt sunopt.ua Вибір виявився значно більшим, ніж я очікувала, тому спочатку навіть трохи розгубилася, що саме замовити. Подобається, що тут представлені товари різного призначення — можна знайти щось для відпочинку, розваг, подорожей, затишного проведення часу або вибрати оригінальний сувенір. У результаті зупинилася на кількох позиціях, одну з яких брала саме як невеликий подарунок. Під час оформлення замовлення все було зрозуміло, жодних складнощів із заповненням даних не виникло. Після підтвердження залишалося чекати доставку, яка також пройшла без неприємних моментів. Посилка приїхала добре запакованою, тому товари всередині були в нормальному стані. При отриманні все перевірила — комплектація відповідала замовленню, зовнішній вигляд теж порадував. Подарунок виявився вдалим, а для мене це було особливо приємно, тому що завжди переживаю, чи сподобається людині те, що вибираю. Окремо хочу відзначити саме атмосферу магазину: тут є багато речей, які складно назвати просто необхідними, але саме вони часто створюють гарний настрій або можуть стати приємним сюрпризом. Загалом покупкою в Sunopt залишилася задоволена. Думаю, що тепер буду час від часу заглядати сюди, коли знадобиться незвичайний подарунок або захочеться придбати щось цікаве для себе.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: