| 

нужен кассовый принтер
				 | 
 | 

| akimenkostpn | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 11:37:44 | Повідомлення # 1 |  
					| 
					 Сержант 

Група: Проверенные 

Статус:    

| Привет, форумчане. Подскажите, если кто-то знает, где можно купить кассовые принтеры и комплектующие к ним. Заранее благодарен. )))

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| tania21kalinichenko | Дата: П'ятниця, 18.12.2020, 11:59:09 | Повідомлення # 2 |  
					| 
					 Полковник 

Статус:    

| Не знала как распечатать с телефона. я необходимо было срочно. Не долго думаю за ответом обратилась к моему помощнику интернету. зашла на сайт Тонфикс https://www.tonfix-service.in.ua/stati/ ... s-telefona у них на сайте нашла классные советы которые мне помогли. Уже и обращалась к мастерам.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| katrinivonova | Дата: Вівторок, 07.01.2025, 21:43:57 | Повідомлення # 3 |  
					| 
					 Лейтенант 

Статус:    

| теж цікавить таке обладнання.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| fial1771la | Дата: Вівторок, 07.01.2025, 22:01:36 | Повідомлення # 4 |  
					| 
					 Лейтенант 

Статус:    

| Рекомендую чудовий магазин для бізнесу https://shop.ribbon.ua/categories/skaneri-shtrih-kodu ! Вони постачають принтери етикеток, сканери штрих-кодів, POS-термінали та інше обладнання від таких брендів, як Zebra, Honeywell, Newland. Також пропонують друк етикеток, ремонт обладнання і підбір витратних матеріалів. Надійний партнер для вашого бізнесу, який працює по всій Україні.

Повідомлення відредагував fial1771la - Вівторок, 07.01.2025, 22:01:57  |  
					|   | 
					 |  
				  |