[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Мазепа  
Освітлення на кухні
marinasssergeevaДата: Четвер, Вчера, 16:09:10 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Хочу оновити освітлення на кухні й думаю, які світильники зараз у моді. Бачила, що багато хто ставить трекові системи або мінімалістичні плафони з матового скла. Але чи дають вони достатньо світла для робочої зони? І ще питання : краще тепле чи нейтральне світло, щоб і затишно було, і все добре видно?

ludposkaДата: Четвер, Вчера, 16:15:28 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Я дивилася варіанти світильників для кухні в IKEA , там багато модних моделей, особливо в стилі «сканди» та «лофт». Але найзручніше замовляти онлайн, бо можна одразу вибрати потрібну температуру світла і тип монтажу. Якщо кухня невелика, то точкові світильники добре справляються з освітленням.

nemruzaДата: Четвер, Вчера, 16:20:34 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Ми нещодавно міняли освітлення на кухні і взяли комбінацію: над столом підвіс, а над робочою поверхнею трекові лампи. Вийшло дуже зручно і стильно. Раджу звернути увагу на LED-світильники ,  вони економні й мають різні режими освітлення. А колір світла взяли нейтральний бо він "не жовтить продукти" і не втомлює очі. Подивіться світильники на кухню в цьому інтернет-магазині https://nowodvorski.ua/trekova-sistema/?tip-primishhennya=dlya-kukhni Вибір великий.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: