[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Мазепа  
Ясновидящая Лилия +380638055486 очень помогла
malkovasvetlana858Дата: Субота, 24.05.2025, 22:05:58 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
ЕСЛИ МУЖ УШЁЛ — ЭТОЕЩЁ НЕ КОНЕЦ. ОСОБЕННО ЕСЛИ В ДЕЛЕ МАГИЯ.
Мы с мужем были вместе 12 лет. Двое детей. Быт, трудности, радости — всё
проходили вместе. А потом появилась она. Моложе. Ярче. «Просто коллега».
Через пару месяцев он ушёл. Холодно, без чувств. Сказал: «я должен попробовать
жить по-другому».
Я пыталась говорить, просить — он будто был подменён. Не видел ни детей, ни
меня. Только её.
Подруга сказала: "Так не бывает просто так. Обратись к ясновидящей Лилии".
Я не верила, но всё же написала. И не пожалела.
Лилия сказала: НА МУЖЕ — ПРИВОРОТ, сподавлением воли, через волосы и личные вещи. Назвала её имя, хотя я не
говорила. Сказала, где они были, какие ритуалы делала она.
Мы начали чистку. Было непросто, особенно энергетически. Но каждый день я
чувствовала, что меня отпускает. А потом — и его.
Он пришёл сам. С глазами полными слёз. Говорил, что будто проснулся. Что всё
это время чувствовал себя как в клетке. Сейчас мы вместе, он рядом с детьми, мы
строим новое.
ЕСЛИ ВАШ ЛЮБИМЫЙ УШЁЛ — И ВЫ ЧУВСТВУЕТЕ,ЧТО ЭТО «НЕ ПРОСТО ТАК» — ДОВЕРЬТЕСЬ ЛИЛИИ. ОНА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ВОЗВРАЩАЕТ.
КонтактыЛилии: WhatsApp/Viber: +380638055486 или личный приём +1 (929) 713-3433

oo274840Дата: Неділя, 22.06.2025, 14:31:00 | Повідомлення # 2
Рядовой
Порекомендую Олександра. Він сильний ясновидець та маг. Я ніколи не зможу до кінця збагнути, як Олександр це зробив, але я вічно буду йому вдячний за те, що він повернув мені мою дружину, моє щастя, моє життя. Він не просто повернув її фізично, він зцілив наші поранені душі, зв'язав нитки нашої розірваної долі. Це було справжнє диво, здійснене руками сильного мага. Завжди буду йому вдячний. За необхідності телефонуйте або пишіть Олександру в месенджери +380971792179

olarisa805Дата: Неділя, 22.06.2025, 16:41:33 | Повідомлення # 3
Рядовой
Коли Артем пішов — я втратила себе. Ми були разом майже 6 років. Він завжди був поруч: підтримував, захищав, мріяв зі мною про дітей. А потім щось змінилось. Він став дратівливим, грубим, відстороненим. Я відчувала, як він щезає з мого життя, ніби по краплі. Одного дня він зібрав речі й сказав: «Я не знаю, чи люблю тебе ще…» Я впала в прірву.
Про Варю я дізналась випадково — від колеги, яка повернула чоловіка після зради. Вона сказала: “Це не просто гадалка, вона бачить душу”. І я наважилась. Варя одразу запитала моє ім’я, дату народження Артема — 14 жовтня, і сказала: “На вас наведено тінь — хтось зробив, щоб ви розійшлися. Його серце ще твоє, але його думки — затьмарені”. Вона назвала ім’я жінки, яка навела — я знала цю людину.
Ми провели 9 днів очищення: кожен вечір я ставила фото Артема біля свічки, промовляла молитви, клала під подушку записані слова. Уночі сни були дивні, я прокидалась у сльозах. А на десятий день Артем сам прийшов. Сказав, що в нього було відчуття, ніби його щось тягнуло назад. Він просив пробачення. Його очі знову були “мої”.
Зараз ми вчимося знову бути разом. Варя — це не просто ясновидиця. Вона — хранителька жіночої сили, яка вміє повернути любов туди, де вже ніхто не чекає. Вона бачить те, що приховано. Вона не обіцяє — вона робить. І за це я вдячна їй усім серцем.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram —+380632574828

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: