[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Форум » Хобби, увлечение, отдых » Бизнес » FINMAX депозити (FINMAX депозити)
FINMAX депозити
antinaДата: Вівторок, 12.01.2021, 02:28:53 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 50
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: :-(
FINMAX депозити
Обліковий запис Користувача gold пропонує необмежений доступ до сигналів, фундаментального та технічного аналізу та огляду ринку. Останній обліковий запис-це обліковий запис Platinum VIP. Цей обліковий запис пропонує більшість функцій, включаючи, наприклад, можливість цілодобової консультації з менеджером.
ДО РЕЧІ, реєстрацію можна пройти дуже швидко. Цьому брокеру також потрібна лише невелика особиста інформація, така як ім'я, адреса електронної пошти та номер телефону.
У FINMAX https://finmaxbo.com/ru з'ясувалося, що мінімальна сума депозиту становить 250 доларів США. Це дуже мало в порівнянні з іншими постачальниками, а мінімальна сума угоди в 5 доларів США дуже мала. Якщо ви серйозно хочете займатися цифровою торгівлею бінарними опціонами, ці дві суми, ймовірно, не проблема.
 Якщо ви хочете обійтися без демо-рахунку, натисніть «реальний рахунок» при реєстрації, і ви можете відразу почати. Для цього, звичайно ж, необхідно заздалегідь внести заставу. Цей момент показує, що у брокера дуже хороші позиції. Хоча деякі молоді брокери пропонують лише кілька способів оплати, трейдери можуть використовувати VISA, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller або Qiwi Wallet з цим брокером.
Існують відмінності між способами оплати з точки зору тривалості виплати. Виплата кредитною карткою ініціюється негайно, при цьому виплата банківським переказом може зайняти до трьох днів. Так що від трейдерів потрібно трохи терпіння.
 
Форум » Хобби, увлечение, отдых » Бизнес » FINMAX депозити (FINMAX депозити)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: