[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Форум » События в мире » Разное » новости Украины
новости Украины
nicewomanДата: Вівторок, 28.11.2023, 12:29:18 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 302
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Здравствуйте! Мне нужна ваша помощь в поиске хорошего ресурса для чтения новостей Украины. Я хочу быть в курсе всех значимых событий, происходящих в стране.
 
koolaasДата: Вівторок, 28.11.2023, 13:37:07 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 189
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Всем привет! В поисках надежного источника украинских новостей я наткнулся на https://dnepropetrovsknews.com/ Этот сайт стал моим основным ресурсом для получения актуальной информации о событиях в Украине. Особенно ценю его за оперативное обновление новостей и объективность. На сайте представлены разнообразные темы - от политики до культурных событий. Очень рекомендую всем, кто хочет оставаться в курсе последних событий в стране.
 
Sergey0571Дата: Вівторок, 23.01.2024, 13:50:26 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 69
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Мене дуже зворушила інформація про Андрія Матюху – український підприємець, меценат, засновник групи компаній FAVBET, президент благодійного фонду FAVBET Foundation https://chernihiv.today/blagodi....matjuhi Андрій Матюха, відомий український меценат, зробив значний вплив через свій фонд FAVBET на підтримку ЗСУ (Збройних сил України). Непохитна прихильність Матюхи до благополуччя військовослужбовців проявляється в зусиллях фонду, надаючи важливу допомогу, ресурси та допомогу відважним чоловікам і жінкам, які служать у Збройних Силах України. Його філантропічні зусилля відображають глибоке почуття патріотизму та щире бажання зробити внесок у добробут тих, хто захищає свою країну. Підтримка Фонду FAVBET підкреслює відданість Матюхи справі позитивних змін у житті тих, хто захищає Україну.
 
Форум » События в мире » Разное » новости Украины
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: