[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Форум » События в мире » Разное » SUNDAY БОРЩ: Нові громадяни ГОЛОСУЮТЬ за ідеї! (17 січня! Неділя! 13-00!_http://borshch.newcitizen.org.ua/)
SUNDAY БОРЩ: Нові громадяни ГОЛОСУЮТЬ за ідеї!
VladosДата: Середа, 13.01.2010, 12:40:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Пользователи
Повідомлень: 1795
Нагороди: 32
Репутація: 14
Статус: :-(
Sunday Борщ збирає за спільним столом активістів, художників, представників громадських ком’юніті, молодого бізнесу та людей з ідеями. Sunday Борщ - це дружня трапеза, яка функціонує у вигляді процесу фінансування грантів, призначених для підтримки незалежних ідей та ініціатив. Розмір грантів формується залежно від кількості проданих запрошень на Борщ. Присутні гості голосують за ідеї, представлені в «меню» події. Автору ідеї, яка зібрала більшість голосів, вручається грант на подальшу розробку власного задуму. Ідеї презентуються на платформі www.biggggidea.com

Участь громадян у фінансуванні ідей та безпосередньому голосуванні є ключовими елементами. Представлення ідеї для голосування є умисно простим та звільненим від бюрократичних процедур. Такий підхід за активної участі відвідувачів події може стимулювати і промотувати експериментальні, критичні та творчі практики, які не можуть отримати підтримку у фондах та громадських організаціях.

Окрім того, Sunday Борщ служить способом побудови мережі підтримки, що виходить за рамки суто грошової допомоги. Sunday Борщ є відкритою платформою для обговорення актуальних проектів з новою аудиторією, знайомства з новими людьми та обміном успішним досвідом.

Проект Sunday Борщ організований формацією Garage Gang в рамках ініціативи Новий Громадянин за підтримки PACT, UNITER, USAID. В оригіналі ініціатива Sunday Soup належить групі InCUBATE Chicago.




Делай добро и бросай его в воду...
 
VladosДата: Середа, 13.01.2010, 12:41:06 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Пользователи
Повідомлень: 1795
Нагороди: 32
Репутація: 14
Статус: :-(
17 січня, ми будемо голосувати за свій вибір і голосувати за ідеї нових громадян під час Sunday Борщ, який дружньо приймає у гості ресторан «Піца Челентано» (вул. Червоноармійська, 63).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Роби те, що тобі бракує - саме з такого розуміння з'явилась спільнота блогів про культуру Сумно?Ком 5 років тому. Ми поговоримо з одними з творців цієї спільноти та подій, ідей та ресурсів, створених вже на платформі "Сумно?". Блогер, критик та активіст Богдан Логвиненко та Павло Чуйко поділяться досвідом організації мистецьких акцій ("Другий день народження сучукркультури", "День народження Миколи Хвильового" тощо), ініціатив екологічних заходів та створення мистецьких інтернет-проектів. Цього літа спільнота Сумно?Ком організувала найбільшу подію - проект "Антонич-фест", присвячений 100-річчю з дня народження українського поета Богдана Ігора Антонича. В рамках цієї акції були проведені й флеш-моби, і громадські ініціативи з читанням віршів у транспорті, і заключна фаза цієї події - великий фестиваль у київському парку Нивки. Нещодавно команда Сумно?Ком запустила новий старт-ап Ятки - інтернет-крамницю "культурно-мистецьких" речей.

У неділю за спільним борщем Павло та Богдан розкажуть про теорію та практику переродження ідеї у справу, котру любиш. Запрошені гості - слухають, думають, говорять, дискутують, "не творять чорта") та приймають участь у розіграші призів від Сумно?Ком. По завершенню події кожен учасник трапези голосує за ідею, представлену в Меню події та раніше презентовану на платформі Big Idea. Музичний соус події - DECORLAB. Ми починаємо вчасно!)

ДАТА: 17 СІЧНЯ, НЕДІЛЯ, 13-00

МІСЦЕ: РЕСТОРАН ПІЦА ЧЕЛЕНТАНО, Червоноармійська, 63, м. Республіканський стадіон

КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ: 40

ВАРТІСТЬ ОБІДУ: 50 ГРН.

http://borshch.newcitizen.org.ua/




Делай добро и бросай его в воду...
 
mariaantonovaantonovaДата: Четвер, 23.07.2020, 22:04:16 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Проверенные
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
критичні та творчі практики
 
Форум » События в мире » Разное » SUNDAY БОРЩ: Нові громадяни ГОЛОСУЮТЬ за ідеї! (17 січня! Неділя! 13-00!_http://borshch.newcitizen.org.ua/)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: