|
Де можна знайти всі чіт-коди для GTA 3?
|
|
| thahan138 | Дата: Субота, 20.09.2025, 21:17:29 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт усім! Чи є у когось зібраний список всіх чітів для GTA 3? Бо в інтернеті бачу шматками, а от щоб повністю й зручно — не можу знайти. Може, хтось колись складав собі для гри і може поділитися? Буду вдячний за будь-які підказки, бо хочеться трохи поностальгувати з комфортом.
|
| |
|
|
| vasya195 | Дата: Субота, 20.09.2025, 21:28:38 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Статус: 
| Хочу поділитися своєю радістю з усіма, хто так само обожнює серію GTA, як і я. Нещодавно я натрапив на чудову статтю на порталі Gameverse, де зібрані всі чіт-коди для GTA 3 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-3/ і це просто знахідка для геймерів. Скільки б років не минуло, ця гра залишається легендарною, а коди роблять її ще цікавішою. Вони допомагають випробувати різні сценарії, відчути повну свободу у світі гри, не переживаючи про рівень здоров’я чи брак грошей. Особисто мені подобається, коли можна розслабитися й отримати максимум задоволення від процесу, а чіти саме це й дозволяють. Завдяки Gameverse я тепер завжди маю під рукою зручний перелік кодів, і більше не потрібно блукати десятками сайтів у пошуках. Якщо ви давно хотіли освіжити спогади чи спробувати щось нове в GTA 3, ця стаття точно для вас.
|
| |
|
|
| henryholand135 | Дата: Понеділок, 15.12.2025, 19:36:43 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
Статус: 
| GTA San Andreas unlimited everything on Android delivers the legendary open-world experience to mobile, putting you in control of Carl Johnson as he navigates Los Santos. This MOD APK enhances gameplay with smooth performance, unlocked features, and nonstop action, letting players enjoy missions, exploration, and freedom without limits.
|
| |
|
|