thahan138 | Дата: Субота, Вчера, 21:17:29 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт усім! Чи є у когось зібраний список всіх чітів для GTA 3? Бо в інтернеті бачу шматками, а от щоб повністю й зручно — не можу знайти. Може, хтось колись складав собі для гри і може поділитися? Буду вдячний за будь-які підказки, бо хочеться трохи поностальгувати з комфортом.
|
|
|
|
vasya195 | Дата: Субота, Вчера, 21:28:38 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Проверенные
Статус: 
| Хочу поділитися своєю радістю з усіма, хто так само обожнює серію GTA, як і я. Нещодавно я натрапив на чудову статтю на порталі Gameverse, де зібрані всі чіт-коди для GTA 3 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-3/ і це просто знахідка для геймерів. Скільки б років не минуло, ця гра залишається легендарною, а коди роблять її ще цікавішою. Вони допомагають випробувати різні сценарії, відчути повну свободу у світі гри, не переживаючи про рівень здоров’я чи брак грошей. Особисто мені подобається, коли можна розслабитися й отримати максимум задоволення від процесу, а чіти саме це й дозволяють. Завдяки Gameverse я тепер завжди маю під рукою зручний перелік кодів, і більше не потрібно блукати десятками сайтів у пошуках. Якщо ви давно хотіли освіжити спогади чи спробувати щось нове в GTA 3, ця стаття точно для вас.
|
|
|
|