[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Лікування фарингіту
kameneva787Дата: Понеділок, 16.12.2024, 19:17:43 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Які ліки найефективніші при фарингіті? Цікавлять препарати для зняття болю, зменшення запалення та полегшення інших симптомів. Можливо, у когось є перевірені засоби

novikovaanastasiya453Дата: Вівторок, 17.12.2024, 09:39:14 | Повідомлення # 2
Майор
При фарингіті добре допомагає Імупрет https://www.imupret.ua/ru/articles/liky-vid-faryngitu – це рослинний препарат, що ефективно знімає запалення, полегшує біль у горлі та підтримує імунітет. Завдяки натуральному складу він безпечний для дорослих і дітей. Допомагає швидше впоратися з хворобою та зменшує ризик ускладнень. Також корисно використовувати полоскання, теплі напої та інгаляції для полегшення симптомів.

fornodguestДата: Неділя, 23.03.2025, 17:36:38 | Повідомлення # 3
Полковник
Ой, друзі, хочу поділитися з вами своїм відкриттям! Вітамін С https://zdravica.ua/vitamin-s  це справжня знахідка для тих, хто дбає про своє здоров’я та красу. Я довго шукала якісний варіант, адже хотілося не просто якогось дешевого аналога, а дійсно ефективного препарату. Натрапила на аптеку Здравиця і була приємно здивована – тут величезний вибір і чудові ціни. Якщо ще не визначилися, який саме вітамін С купити, можу порадити капсульовані або шипучі варіанти – вони засвоюються краще і дають відчутний ефект. Приймаю його щодня, і тепер шкіра свіжа, еластична, без сухості, а ще швидше загоюються дрібні порізи чи ранки. Також звернула увагу, що цей мікроелемент часто додають у косметичні засоби – і не дарма! Він працює як антиоксидант, допомагає боротися зі зморшками та підтримує природне зволоження шкіри. А якщо раптом перехолодилася або відчуваю, що можу захворіти, одразу підвищую дозу – це реально допомагає швидше оговтатися. Ще одна корисна річ, яку я відкрила: вітамін С чудово допомагає при похміллі, якщо раптом напередодні було веселе свято. Отже, якщо хочете відмінну якість і доступну ціну, заходьте в Здравицю – точно знайдете оптимальний варіант!

TamaraДата: Понеділок, 24.03.2025, 11:54:47 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Дякую за запитання — теж нещодавно стикалась із фарингітом, тому розумію, як важливо швидко полегшити симптоми.
Особисто мені добре допомогли такі засоби:
  • Спреї з антисептиком: наприклад, Гексорал або Тантум Верде — добре знімають біль і запалення.

• Таблетки для розсмоктування: Стрепсілс або Лізобакт — діють м’яко, але ефективно.

• Полоскання: теплий розчин солі з содою, або відвари ромашки чи шавлії — природні протизапальні засоби.

• При потребі — жарознижуючі або знеболювальні, як-от ібупрофен або парацетамол.

Але все ж раджу проконсультуватися з лікарем, щоб лікування було максимально ефективним саме у вашому випадку.
Одужуйте якнайшвидше

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: