[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Вибір одягу для спорту
ФридманДата: Понеділок, 24.11.2025, 11:41:56 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт, дівчата! Поділіться, будь ласка, реальними порадами по спортивному одягу. Бо я як не куплю, то він або тисне, або кошлатиться після двох прань, або взагалі в ньому дихати неможливо. Що шукати, щоб було комфортно, не дуже дорого і щоб витримувало активні заняття? Якийсь бренд чи конкретний матеріал порадите?

RadugadugaДата: Понеділок, 24.11.2025, 11:45:06 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Проверенные
Я раджу дивитися на склад, шукай еластик і поліестер із додаванням спандексу, але головне — щоб тканина була технологічною, тобто дійсно відводила вологу, а не просто її вбирала. Зверни увагу на безшовні топи та легінси з високою посадкою — це суперкомфортно і нічого не перетискає. Мені подобається лінійка від EXI. У них якісний спортивний жіночий одяг якраз із такими характеристиками. Спробуй подивитися там, може, знайдеш щось для себе, глянь, ось тут є їхній асортимент https://exi.ua/zhinochyi-sportyvnyi-odiah .

Повідомлення відредагував Radugaduga - Понеділок, 24.11.2025, 11:45:26

ФридманДата: Понеділок, 24.11.2025, 11:49:36 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Дякую тобі величезне! Реально корисна інформація, а не просто реклама. Якраз те, що я шукала — рекомендація на конкретний склад і безшовні моделі. Зараз одразу зайду подивлюся, бо безшовне — це реально порятунок від натирань. Сподіваюся, моя наступна покупка буде вдалою.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: