[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Які маловідомі видання сучасних українських письменників ви
IrnДата: Понеділок, Вчера, 23:18:04 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Які маловідомі видання сучасних українських письменників ви нещодавно відкрили для себе? Минулого тижня сидів у себе на балконі з чашкою чаю і переглядав полицю з книжками, яку давно не чіпав. Раптом натрапив на тоненьку збірку поезії, про яку раніше навіть не чув, і вона мене так зачепила, що не міг відірватися. Тепер цікавлюся, може хтось теж знаходив щось подібне в останні місяці?

annelova2Дата: Вівторок, Сегодня, 00:18:47 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Проверенные
Мені сподобалося, як один знайомий порадив покопатися в сучасних авторах, яких рідко рекламують. Нещодавно на https://dumka.top/ випадково знайшов кілька цікавих новинок від молодих письменників з різних регіонів. Їхні історії про звичайне життя в Україні зараз звучать дуже щиро і без пафосу, ніби розмовляєш з другом за кухонним столом. Для мене це стало маленьким відкриттям, бо раніше я більше читав класику, а тепер бачу, як сучасне слово може зачепити не менше.

maxsubjДата: Вівторок, Сегодня, 00:19:23 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Отакі несподівані зустрічі з книгами іноді змушують по-новому поглянути на те, що відбувається навколо. Буває, що сторінки ніби віддзеркалюють власні думки чи спостереження за людьми, яких зустрічаєш щодня. І хочеться ще довше тримати книжку в руках, навіть коли вже давно пора вимкнути світло.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: