[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Як обрати найкращий сухий корм для вибагливого кота?
iri431851Дата: Вівторок, Вчера, 12:34:32 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт усім! Маю кішку породи британка, їй 3 роки, і останнім часом вона перестала їсти свій звичний корм. Я вже перепробувала кілька варіантів, але то не подобається смак, то після нього з’являється млявість. Хочу перейти на щось якісне, але щоб підходило саме для дорослого кота. Читала, що важливо звертати увагу на склад, білки й жирність, але як зрозуміти, який бренд дійсно кращий — Hill’s, Royal Canin чи, може, Monge? Ще думаю, чи варто брати одразу велику упаковку, чи спершу спробувати 1 кг?

b85000742Дата: Вівторок, Вчера, 12:57:24 | Повідомлення # 2
Рядовой
Якщо твоя кішка вибаглива, раджу звернути увагу на сухий корм для котів у зоомагазині Bellizoo. Там можна знайти варіанти від перевірених брендів — Hill’s, Farmina, Pro Plan або Monge. Для початку краще взяти фасування 1–5 кг, щоб перевірити, чи підходить за смаком і травленням. У складі шукай м’ясо на першому місці, мінімум зернових і наявність Омега-3, Омега-6, та таурину. Також зверни увагу на корми для стерилізованих тварин, вони часто мають більш збалансовану формулу. Bellizoo ще й доставку робить швидко по всій Україні.

vlad0211vДата: Вівторок, Вчера, 14:05:37 | Повідомлення # 3
Рядовой
Згодна, краще брати невелику упаковку для тесту. У мене кіт добре їсть Farmina N&D, але подрузі підійшов тільки Royal Canin. Усе індивідуально. Ще рекомендую поступово змінювати корм, щоб уникнути проблем із травленням.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: