Який смак рідини для вейпу не набридає з часом?
|
|
edlagar537 | Дата: Вівторок, 14.10.2025, 15:28:23 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Вже кілька місяців користуюсь електронкою й помітив, що більшість рідин спочатку здаються смачними, а потім просто приїдаються. Особливо фруктові — через тиждень уже не хочеться навіть вдихати той аромат. Чув, що деякі користувачі змішують різні смаки або чергують рідини кожні кілька днів, щоб не набридало. Цікаво, які аромати вам заходять на постійній основі? І чи є якісь універсальні смаки, які “живуть” довше за інші — наприклад, тютюнові або десертні?
|
|
|
|
WalterChang | Дата: Вівторок, 14.10.2025, 15:55:21 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Я з тобою згоден — знайти універсальний смак складно. Для мене найкраще працює поєднання двох-трьох рідин: наприклад, тютюн удень, щось фруктове ввечері. На https://sigamarket.space/product-category/electronni/ є великий вибір рідин різних брендів — від класики до нових смаків із солоною карамеллю, кавою чи ментолом. Зручно, що можна купити одразу кілька маленьких флаконів і експериментувати, поки не знайдеш “свій” аромат. Я так чергую вже пів року — і смак не набридає, і горло не пересихає.
|
|
|
|
tetanavunnik | Дата: Середа, Вчера, 15:44:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Класна порада. Справді, краще мати кілька варіантів і міняти їх, ніж мучитися з одним ароматом. Я теж помітив, що ментолові рідини “очищають” смакові рецептори після солодких, тому варто мати їх у запасі. Вийде, як із кавою — один смак для настрою, інший для стабільності. Думаю, зроблю замовлення одразу на кілька флаконів для різноманіття.
|
|
|
|