[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психолог
seobrainenceДата: Середа, 08.05.2024, 08:08:28 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Доброго вечора) хочу розповісти про центр психологічної допомоги в Києві https://www.newleaf.com.ua/about-us-ua/. Мені потрібна була психологічна допомога після втрати близького чоловіка. Послуги психолога в цьому центрі коштують не дорого, що також радує. Хочу відмітити професіоналізм лікарів які тут працюють, дякую за рішення моїх проблем

alex85udalovДата: Понеділок, 21.10.2024, 18:07:59 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Знание о себе и своих возможностях — ценный инструмент в современном мире. MirrorMind стал для меня путеводителем в этом направлении. Здесь https://mirormind.com/ каждый аспект, от натальной карты до глубокого психологического анализа, помогает сосредоточить внимание на важных жизненных вопросах. Платформа фокусируется на личностном росте, делая акцент на индивидуальных особенностях и целях. Астрология и психология помогают выявить приоритеты, понять, на что стоит направить свои усилия. Доступность 24/7 позволяет в любой момент найти ответы на самые актуальные вопросы, что делает сервис невероятно удобным и практичным в использовании. Рекомендую.

eligova332Дата: П'ятниця, 24.01.2025, 11:48:23 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Ви відгуки почитайте про лікарів, про клініки, тому що саме за відгуками і можна зрозуміти, де Ви дійсно отримаєте допомогу. Дуже рекомендую звернути увагу на клініку Резонанс, відгуки в інтернеті про них є. Ця клініка інноваційної медицини, завдяки чому вони допомагають позбутися багатьох хвороб. Навіть лікування генералізованого тривожного розладу у них можна пройти успішно, а за цю хворобу, як відомо, мало хто з лікарів узагалі береться, бо вона дуже складно піддається лікуванню.

TonyaДата: Середа, 23.04.2025, 12:22:57 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Нагороди: 1
Доброго вечора! Дуже дякую, що поділилися таким особистим і важливим досвідом. Втратити близьку людину — це надзвичайно важке випробування, і я щиро співчуваю вам. Добре, що ви знайшли сили звернутися по допомогу і що натрапили саме на фахівців, які змогли вас підтримати.
Те, що послуги в центрі доступні за ціною — великий плюс, бо часто саме фінансове питання зупиняє людей від звернення до психолога. Дуже цінно, коли є місця, де поєднуються і професіоналізм, і людяність.
Спасибі ще раз за рекомендацію — думаю, вона стане в пригоді тим, хто також потребує підтримки, але не знає, з чого почати. Бажаю вам внутрішнього спокою, світла в серці й сил рухатися далі

lorih16040Дата: Середа, 11.06.2025, 11:20:16 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Пользователи
Зараз багато людей потребують такої допомоги

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: