Нужна гадалка
|
|
alenkasmile1109 | Дата: П'ятниця, 04.07.2025, 14:35:27 | Повідомлення # 646 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Щастя доступно кожному і не потрібно його відкладати на потім! Адже від нашого вибору залежить весь світ нашого життя! Було б лише бажання! Раджу від щирого серця всім, хто зараз на роздоріжжі, в кого опускаються руки, хто не знає куди бігти і що робити, зверніться до спадкової Ясновидиці пані Міланії (0677614751) за допомогою. Пані Міланія на прийомі визначить, яке саме лікування вам потрібно. Тому не нехтуйте, робіть своє щастя самі, своїми руками і будьте щасливі ♥️
|
|
| |
iv1988anstep | Дата: П'ятниця, 04.07.2025, 15:00:46 | Повідомлення # 647 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| У кого проблеми з грошима, роботою, бізнесом, розібратися з цим і визначити причину доможоже вам спадкова Ясновидиця Міланія (0677614751, вся інформація в інстаграм). Можна прийти до неї на прийом вживу або онлайн(по телефону) . Міланія розкаже, яка саме у вас проблематика і визначить, які шляхи вирішення проблем. Це може бути чистка біополя, або обряд на підсилювання фінансової чакри, або навчання(тобто робота з мозком). Бо в кожної людини свій власний шлях і Міланія виведе вас на нього, пробуйте і переконайтеся в цьому самі!!!
|
|
| |
ogp71q | Дата: П'ятниця, 04.07.2025, 17:50:08 | Повідомлення # 648 |
Рядовой
Статус: 
| Доброго дня, хочу написати про свої звернення до Наталії! Була проблема з чоловіком, він став роздратований, його дратувало даже те що я просто поряд, не кажучи про його реакцію, на якісь мої запитання, звернулась до Наталії виявилось що нас розводять, розсорками і остудами! Оплату бере Наталья по результату, також вирішує і інші питання, дзвоніть запитуйте 067.1350321
|
|
| |
Катюша4974 | Дата: Субота, 05.07.2025, 20:25:33 | Повідомлення # 649 |
Рядовой
Статус: 
| Добрый вечер. Если ищите хорошую гадалку, то обращайтесь к Александре. Мне очень помогла, да и знакомым уже многим подсобила. Я и гадала и обряды заказывала, всё действует. Вот на днях защиту на детей поставила. Работой довольна, всё всегда сопровождается фотоотчётом, что у многих редко так как часто это просто обман. +380681259803 вайбер
|
|
| |
vnlealsioav | Дата: Неділя, 06.07.2025, 12:27:39 | Повідомлення # 650 |
Рядовой
Статус: 
| ГадалкаАнжелика оказалась для меня ценным помощником в решении личных вопросов. Она профессионально работает с картами Таро, помогает лучше понимать события прошлого и настоящего, а также предлагает полезные советы на будущее. Благодаря её помощи, я нашла гармонию в семейных отношениях и получила поддержку в деловых начинаниях. Очень благодарена за её помощь! Связаться с ней можно через Viber или WhatsApp по номеру +380975800235.
|
|
| |
mukola55ww | Дата: Понеділок, 07.07.2025, 08:53:22 | Повідомлення # 651 |
Рядовой
Статус: 
| Іноді в житті настають часи, коли вже не бачиш дороги, коли вже глухий кут, не знаєш куди йти і де шукати пораду та допомогу. Так і в моєму житті настали такі часи, коли я не знав куди мені далі рухатися. Яле якось, випадково, на форумі я знайшов відгук чоловіка, який вразив мене до глибини душі. І вирішила, що це мій останній шанс на порятунок і дякуючи Богу не помилився, бо зустрів справжню Чарівницю, яка вразила мене в саме серденько. На прийом пані Міланія зробила мені енергетичну чистку біополя - це унікальна процедура, після якої налогодилися всі сфери мого життя, видалила всі забруднення, починаючи з народження, і тоді я зрозуміла, що як і чому...Пані Міланія не користується картами, таро, рунами, та ін., а бачить всю інформацію в біополі та має світлий Дар від Бога. Тому, моя щира порада, хто не знає куди рухатися далі звертайтеся до пані Міланії (0677614751) і ви не пожалкуєте, бо після чистки на життя ви вже будете дивитися під іншим кутом та іншими очима. Не прогавте своє щастя, спіймайте золоту рибку та загадайте бажання і воно обовʼязково забудеться!!!
|
|
| |
vkotlar963 | Дата: Середа, 09.07.2025, 20:04:20 | Повідомлення # 652 |
Рядовой
Статус: 
| Хочу оставить отзыв про ясновидящую Эмели. Обращалась к нейчерез вайбер, её номер +380500147707. У меня в жизни начался полный бардак — ничего не ладилось, с мужем постоянные ссоры, на работе нервы, в душе тяжесть. Казалось, будто кто-то специально мешает, не было сил даже просто вставать с утра.Посоветовала подруга, сказала, что Эмели очень сильная,видит всё и может почистить. Я написала ей, она сразу ответила. Провела гадание, ничего не рассказывала заранее, но сказала всё как есть — кто именно навёл порчу, даже внешность описала. Всё совпало, я реально была в шоке.Она помогла мне снять весь этот негатив. Уже через несколькодней стало легче, как будто груз с души ушёл. С мужем отношения стали спокойнее, он сам стал проявлять заботу, хотя до этого неделями игнорировал. Я наконец-то начала себя нормально чувствовать, вернулась энергия и настроение.Очень благодарна ей за помощь. Если у кого-то в жизниначалась полоса невезения, плохое самочувствие, проблемы в семье или с деньгами — советую обратиться. Эмели действительно помогает. Её номер ещё раз — +380500147707, лучше сразу писать на вайбер.
|
|
| |
tealrvniarv | Дата: Четвер, 10.07.2025, 13:22:19 | Повідомлення # 653 |
Рядовой
Статус: 
| Хочу рекомендовать гадалку ясновидящую Анжелику!Хорошо, что я к ней пришла! Мне на столько сильно было плохо, что я не находила себе места, у меня были проблемы в личной жизни! Я нашла ее отзыв в интернете, позвонила и она сказала прийти! Я очень поругаласьсо своим любимым человеком, а она сказала что все наладиться и он мне позвонит, просто сказала немного потерпеть, рассказала как правильно поступать в некоторых ситуациях, она меня этим успокоила, поговорив с ней у меня как камень с души свалился! Я всем советую обращаться к ясновидящей Анжелике Вишневской +380975800235 WhatsApp/Viber.
|
|
| |