Прокат авто
|
|
Chek | Дата: П'ятниця, 05.09.2025, 20:32:35 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Проверенные
Статус: 
| Зараз я тимчасово живу у Києві, знайшов непогану роботу і вже хочу мати власний автомобіль. Але купити грошей не вистачає, тому розглядаю варіант, щоб взяти на прокат. Підкажіть, у яку компанію звернутися?
|
|
| |
Кира | Дата: П'ятниця, 05.09.2025, 20:40:59 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Розумію, що інколи одна бажання у нас унеможливлюють інші. Я про те, що якщо ви будете орендувати автомобіль, то навряд чи у вас буде можливість відкладати гроші на купівлю авто. Хоча можна взяти недорогий автомобіль економ класу, ось тут чимало варіантів https://rentdrive.ua/ua/avtopark/econom-clas/ і одночасно відкладати гроші. До речі,якщо будете брати автомобіль на прокат на довгий термін, то вам буде все рахуватися за найнижчим тарифом. А через деякий час можливо зможете оформити кредит чи взяти авто у розстрочку.
Повідомлення відредагував Кира - П'ятниця, 05.09.2025, 20:41:31 |
|
| |
anastasiadidoval | Дата: П'ятниця, 05.09.2025, 20:46:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| Я одного разу взяла авто на прокат у себе в місті, так не встигла від'їхати від прокату, як авто зламалося. Тоді в тій компанії почали мені пред'являти різні претензії, типу що я у всьому винна. Добре, що у мене брат такий, що допоміг відстояти все, щоб мені не довелося платити.
|
|
| |