Зміни до Пам’ятки про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних

Переглядів: 1438 0 22.06.2011 в 15:16:06 Новини податкової інспекції
Зміни до Пам’ятки про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних

Податкова повідомляє

 

 

 

Зміни до Памятки

про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних

 

          Добропільська ОДПІ повідомляє про внесення змін до Пам’ятки про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних, доведеної листом ДПА України від 06.04.11р. №9497/7/16-1517. Листом ДПА України від 26.05.11р. № 14839/7/16-1517 графу 3 "Правила виконання " пункту 33 Памятки  викладено в такій редакції:

"Податкова накладна скріплюється основною печаткою продавця ( тією ж, що використовується для платіжних документів), для скріплення податкових накладних може бути використана спеціальна печатка "Для податкових накладних”, порядок її використання та перелік осіб, які уповноваженні виписувати податкові накладні, визначається документами платника податку, які визначають його облікову політику.

     Для філій, яким делеговано право виписування податкових накладних, можуть  бути виготовлені такі ж печатки, але вони мають містити  в собі слово "Філія” та назву філії.

Печатки "Канцелярія”, "Для документів”, "Для довідок” та інші, які мають спеціальне призначення, - на податкову накладну ставитися не можуть”.

 

      Відділ МРР та ЗГ

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх