Добропольские полицейские задержали грабителя из Родинского

Переглядів: 1063 0 07.11.2018 в 11:30:43 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали грабителя из Родинского

Співробітники Добропільського відділення поліції затримали 20-річного жителя міста Родинське, який скоїв розбійний напад на продуктовий магазин. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомляє Покровський відділ поліції.

Минулої суботи до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до продуктового магазину, розташованому в місті Білицьке, увірвався невідомий чоловік зі зброєю у руках та напав на продавчиню.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час з’ясування всіх обставин було встановлено, що близько 18.00 до магазину увірвався невідомий чоловік, в руках якого був предмет, схожий на пістолет, на обличчі – медична пов’язка.

Погрожуючи зброєю, нападник вимагав у продавчині гроші, однак та відмовила зловмиснику. Тоді невідомий схватив з прилавку магазину пластиковий контейнер та кинув його в обличчя жінці. Після цього зловмисник почав шукати гроші у ящику прилавку, однак нічого не знайшовши, схопив кілька ящиків з кондитерськими виробами та втік.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний мешканець міста Родинське. Молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Правопорушник у скоєному зізнався та пояснив, що в такий спосіб він намагався підзаробити.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 «Розбій», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх