В Святогорске состоялся тренинг «Организация деятельности Агентства регионального развития» с участием представителей Доброполья

Переглядів: 1659 0 26.12.2015 в 21:02:02 ГО Добро
В Святогорске состоялся тренинг «Организация деятельности Агентства регионального развития» с участием представителей Доброполья

22-24 грудня 2015 року в рамках проекту «Створення інфраструктури сталого територіального та економічного розвитку Донецької області», що реалізується Агентством регіонального розвитку «Донбас» за фінансової підтримки ПРООН та Уряду Японії, в м. Святогірьку відбувся триденний тренінг «Організація діяльності Агенції регіонального розвитку». В тренінгу взяли участь кандидати в працівники АРР Донецької області, відібрані Конкурсною комісією.

Тренінг проводили досвідчені експерти та консультанти проекту: Гінкул Андрій, керівник проекту, має більше 15 років досвіду роботи експертом проектів для Світового банку, програм технічної допомоги та проектів ЕС, ЄБРР та USAID;Стеценко Олександрексперт та тренер проекту з бізнес-планування та підготовки документів; Кирпушко Віталійексперт та тренер проекту з розробки та подання грантових заявок; Водвуд Світлана, експерт з підготовки та реалізації проектів для фінансування з Державного Фонду Регіонального Розвитку.

Тренери провели навчання щодо організації діяльності Агенції, підготовки бізнес-планів та заявок на фінансування, підготовки заявок до Державного фонду регіонального розвитку, запуску та управління проектом відповідно до вимог міжнародних організацій та інших практичних аспектів майбутньої діяльності АРР.

Під час тренінгу та після них учасники мали можливість спілкування з тренерами, експертами та керівництвом проекту, обмінювались досвідом проектної роботи та піднімали питання ефективного вирішення існуючих проблем регіону в сучасних умовах.

Ініціатива «Створення інфраструктури сталого територіального та економічного розвитку Донецької області»реалізується за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні (в межах Проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу») та Уряду Японії. Проект «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх