В школах Доброполья инспектор по ювенальной превенции учит детей правилам дорожного движения

Переглядів: 1292 0 22.09.2017 в 09:00:31 Новини поліції
В школах Доброполья инспектор по ювенальной превенции учит детей правилам дорожного движения

Для школярів уроки з правоохоронцями стали вже традиційними заняттями. Адже від самого початку навчального року до його закінчення, співробітники поліції постійні гості в учбових закладах. Під час таких зустрічей поліцейські спілкуються із підростаючим поколінням, розповідають багато цікавої та корисної інформації, а також дізнаються про проблеми дітей і допомагають їх вирішити.

Так, днями співробітники Добропільського відділення поліції відвідали декілька шкіл міста і поспілкувалися із учнями молодших класів та старшокласниками. Для учнів молодших класів урок з поліцейським пройшов у ігровій формі. На початку заходу інспектор з ювенальної превенції Юлія Мурашко розповіла дітям про дорожні знаки, значення кольорів сигналу світлофору та про правила перетинання дороги по дорожній «зебрі». Але й самі діти підготували сюрприз для «гостей у погонах». Хлопчики та дівчатка розповідали цікаві віршики про Правила дорожнього руху та продемонстрували гарні знання правил безпеки в громадському транспорті та на проїзній частині.

А от учні 9-11 класів ЗОШ №2 та №6 в цей день дізнались не тільки про дорожню безпеку, а й про свої права та обов’язки. Крім того, інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції розповіла про найпоширеніші види шахрайств та про основні правила, яких треба дотримуватись, щоб не потрапити на «гачок» «доброзичливців».

Діти із цікавістю слухали правоохоронця і запевнили, що обов’язково попередять своїх друзів та рідних, особливо бабусь та дідусів, про поширені останнім часом шахрайські схеми.

В кінці правових уроків, і молодші школярі, і старшокласники, запевнили інспектора поліції, що будуть неухильно дотримуватись правил безпеки.

«Ми бачимо велику зацікавленість школярів в подібних уроках, тому будемо продовжувати їх проводити. Безпека дітей, обізнаність їх у питанні власних прав і обов’язків – це головна мета таких заходів. Сподіваємося, що вони пам’ятатимуть всі наші настанови та зростатимуть гідними патріотами та законослухняними громадянами своєї країни»,- підсумувала Юлія Мурашко.

Покровський відділ поліції

Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх