В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла мультвикторина на тему "Золотой ключик или приключения Буратино"

Переглядів: 1380 0 11.06.2016 в 17:18:38 Новини бібліотек
В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла мультвикторина на тему

1936 року вперше побачила світ казка, улюблена багатьма поколіннями дитячої читацької аудиторії – «Золотий ключик або пригоди Буратіно». Переробка Олексієм Толстим твору італійця Карло Колоді «Пригоди Пінокіо» виявилася настільки вдалою, що вже багато років володіє серцями малих читачів.

80-річчя з дня виходу в світ казки «Пригод Буратіно» стало темою дитячої мультвікторини, яку бібліотекарі ЦМБ підготували для дітей пришкільних табори НВК № 4 та НВК № 7.

Бадьора пісенька з кінофільму про носатого шибайголову створила піднесений настрій, наші юні гості один поперед одного відгадували загадки про героїв казки, впізнавали їх за описом, складали з літер ім`я автора казки, дружно розгадали кросворд за мотивами твору, згадали найцікавіші моменти пригод Буратіно за допомогою фрагментів мультика, а потім розфарбували підготовлені розмальовки із зображеннями персонажів казки.

Особливе враження залишилося після відвідин заходу загоном «Дружба» (НВК №4, педагоги О. К. Філонова, В. О. Кобзєва, О. О. Кузнєцова), адже діти в ньому не звичайні, а з особливими потребами. Вони щиро раділи мультфільму, залюбки брали участь у всіх конкурсах, а їхні розмальовки виявилися дуже яскравими та насиченими кольорами. І як приємно було бібліотекарям отримати їх у подарунок від кількох дітей, бо це було зроблено щиро і безпосередньо. Розставатися не хотілося, і для цих особливих вихованців бібліотекарі провели додатковий конкурс «Відгадай мелодію» за мотивами улюблених мультфільмів.

Літо лише набирає обертів, тож попереду і у бібліотеки, і у малих ще багато взаємно приємних зустрічей.


В Добропольской Центральной городской библиотеке прошла мультвикторина на тему


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх