В детском садике "Василек" прошел семинар на тему «Логико-математический развитие - успешная подготовка детей к школе» + ФОТО

Переглядів: 1654 0 29.04.2017 в 11:00:39 Освіта
В детском садике

"В рамках наступності дошкільної та початкової освіти 27.04.2017  року в  ДНЗ «Волошка» Добропільського  НВК «Спеціалізована школа I-III ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів – дошкільний навчальний заклад»  (директор Томчук С.В., заступник директора Румянцева Н.А.) пройшов семінар, на якому були присутні   методисти МК Героєва В.І., Гнилицька Л.В., вихователі старших груп ДНЗ, вчителі 4-х класів ЗОШ та НВК  за темою «Логіко-математичний розвиток – успішна підготовка дітей до школи».
В навчальному закладі створена унікальна платформа для безперервної освіти від дошкільної до початкової шкільної ланки. Тому дошкільний заклад представив такі форми роботи, які сприяють найкращій адаптації дітей до школи (інтегроване заняття з логіко-математичного розвитку з елементами англійської мови, вихователь Деркач Н.Т., Ковтік А.С.). А школа представила панораму творчих вправ за Всеукраїнським проектом «Інтелект України».
Натхненні переглядом присутні  з ентузіазмом приступили до ділової гри, яку провели  Лобас М.К. Оболєнцева В.В., Павкович О.В. Всі  отримали корисну інформацію та практичні навички  для використання в своїй роботі."


В детском садике


В детском садике


В детском садике


В детском садике


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх