В детском садике «Солнышко» прошел Фестиваль хореографического и песенного творчества взрослых и детей «Злагода» + ФОТО

Переглядів: 1230 0 18.03.2017 в 11:00:23 Творчість
В детском садике «Солнышко» прошел Фестиваль хореографического и песенного творчества взрослых и детей «Злагода» + ФОТО

16 березня 2017 року, згідно плану методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради, в ДНЗ №19 «Сонечко» пройшов Фестиваль хореографічної та пісенної творчості дорослих та дітей «Злагода».

В Фестивалі приймали участь дошкільні навчальні заклади міста Білозерське: ДНЗ №20 «Оленка» (виконуюча обов’язки завідувача Хомич О.С.), ДНЗ №22 «Райдуга» (керівник Махмудова Н.В.), ДНЗ №24 «Росинка» (керівник Задержинська Л.О.), ДНЗ №19 «Сонечко» (керівник Громило М.О.). Відкрила захід методист методкабінету Героєва В.І., яка побажала всім успіху, гарного настрою та знайти нових друзів. Діти та дорослі отримали незабутні враження, задоволення від виступів і спілкування та кожен не залишився без нагороди.

Дошкільний навчальний заклад №24 став переможцем в номінації «Надія України», дошкільний навчальний заклад №22 переміг в номінації «Крила натхнення», дошкільний навчальний заклад отримав диплом за перемогу в номінації «Джерело творчості», а господарі Фестивалю, дошкільний навчальний заклад №19 «Сонечко», переміг в номінації «Зірковий зорепад». 
Учасники та гості (Білозерський міський голова Макєєв С.В., начальник відділу обліку та звітності Білозерської міської ради Симоненко Т.Л., музичні керівники великого Добропілля) побажали один одному творчого натхнення, геніальних ідей, феєричних вражень від наступних зустрічей.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх