В Белозерском веселыми песнями, танцами и интересными выступлениями возвестили о начале весны + ФОТО

Переглядів: 1119 0 11.03.2018 в 08:00:49 Творчість
В Белозерском веселыми песнями, танцами и интересными выступлениями возвестили о начале весны + ФОТО

6 березня шоу позитивних емоцій в Білозерському ЗЗСО № 18 з веселими піснями, танцями і надзвичайно цікавими виступами сповістило про початок весни.

Більше ніж півсотні учнів - завзяті, сміливі та обдаровані – стали учасниками конкурсної програми «18 має таланти».

Організаторами конкурсу стали спілка «Дозвілля» та члени шкільного учнівського самоврядування дитячо-юнацької організації «Райдуга». Вони організували своєчасне подання заяв від конкурсантів та визначили склад журі. Ними стали учні 11 класу Данило Щербак, Кирило Грицик та Натаніель Малиш.

За положенням про конкурс, шоу проходило у 3 етапи: 1-4 класи, 5-8 класи та 9-11 класи. Журі оцінювало конкурсантів, враховуючи вікову категорію учнів. Кожен член журі ухвалював рішення індивідуально, а переможці визначалися за найбільшою кількістю набраних балів.

Тож, 6 березня 54 учні представили на розсуд журі 23 номери у 8 номінаціях. Ні стрес, ні хвилювання не завадили конкурсантам показати все, на що вони здатні.

Шоу талантів нашої школи відрізняється тим, що в ньому можуть брати участь всі бажаючі. Це не професійно поставлені номери, а виступи, де діти просто виходять на сцену, танцюють, співають, читають вірші та грають на музичних інструментах - хтось краще, хтось гірше, а разом з ними співає і танцює весь зал. Рідко трапляється бувати на більш позитивному, щирому і одночасно зворушливому заході.

7 березня під час гала-концерту, присвяченого Міжнародному жіночому дню, відбувся виступ та нагородження учасників фінального етапу грамотами адміністрації школи. Переможцями стали: Крістіна Першке (9 клас) та Олександра Чеботарьова (6-А клас) – у номінації «Вокал (соло)»; гурт «Смайл» (6-А клас), дует Вікторії Рижак та Івана Федорущенко (3 клас) – у номінації «Вокал (колективи)»; Інна Кругова (11 клас) – у номінації «Гра на інструментах»; Єгор Подкопаєв (8-Б клас) – у номінації «Бітбокс»; Тетяна Сенькова (4 клас) – у номінації «Поезія»; гурт 9 класу – у номінації «Хореографія»; Єва Баландіна та Аліна Сьох (9 клас) – у номінації «Пародія». Лауреатами конкурсу стали: Ірина Меркулова (6-А клас) та Валентина Кисельова (6-Б клас) – у номінації «Вокал (соло)»; гурт 7 класу, «Весела сімейка» (2А, 2Б класи) та «Джентельмени» (4 клас) – у номінації «Вокал (колективи)»; Сергій Шеф (7 клас) – у номінації «Спорт»; Анастасія Бовкун (8-Б клас) та Аміна Волкова (11 клас) – у номінації «Поезія»; Тетяна Сенькова та Єлизавета Стукан (4 клас) – у номінації «Вироби із солоного тіста».

Протягом півтори години учні дарували веселощі всім, хто щиро радів спільному проведенню часу, а також тому, що у кожної дитини є талант, і є люди - педагоги, які за сором'язливістю і невпевненістю підлітків вміють його розгледіти.


В Белозерском веселыми песнями, танцами и интересными выступлениями возвестили о начале весны + ФОТО


В Белозерском веселыми песнями, танцами и интересными выступлениями возвестили о начале весны + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх