В Доброполье мужчина до смерти забил жену: пила с чарки не того размера

Переглядів: 2499 0 09.11.2017 в 10:00:33 Новини поліції
В Доброполье мужчина до смерти забил жену: пила с чарки не того размера

Причиною конфлікту між подружжям стало користування «чоловічою» чаркою. Сп’янілий чоловік за допомогою кулаків намагався довести жінці свою правоту. В результаті від отриманих побоїв потерпіла померла, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників міської лікарні про те, що в квартирі 33-річного чоловіка виявлено труп жінки з ознаками насильницької смерті.

Під час перевірки було встановлено, що загиблою є 37-річна мешканка Краматорська, яка перебувала у цивільному шлюбі з власником квартири. Напередодні подружжя зібралося розпивати спиртні напої. Для цього чоловік дістав дві чарки: більшу – для себе та меншу – для дружини.

«У мене такий принцип – чоловіки повинні пити з 80-грамової, а жінки – з 30-грамової чарки», — каже затриманий.

Але під час вживання алкоголю жінка порушила традицію. Це дуже розлютило принципового хазяїна квартири та між ними одразу почалася сварка. Під час «з’ясування стосунків» чоловік почав бити свою цивільну дружину. Через деякий час конфлікт був вичерпаний, а вночі жінка померла.

Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх