В Белозерском у прохожего было обнаружено вещество для изготовления наркотика и несколько шприцов с наркотиком

Переглядів: 991 0 18.12.2018 в 11:30:34 Новини поліції
В Белозерском у прохожего было обнаружено вещество для изготовления наркотика и несколько шприцов с наркотиком
2 кілограми насіння маку та 3 медичних шприци із опієм мав при собі 30-річний чоловік, який вже відбував покарання за зберігання наркотиків. За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження.

Під час патрулювання співробітники ГРПП Добропільського відділення поліції звернули увагу на чоловіка, який раніше вже потрапляв в поле їх зору, як «любитель» наркотичного зілля. Так, під час перевірки документів та особистих речей мешканця м.Білозерське, в сумочці чоловіка було виявлено речовину, з якою виготовляється наркотик, а саме – насіння маку в кількості 2 кг, а також три медичних шприци із рідиною, схожою на наркотичну. Правопорушник сказав, що все це він ніс до себе додому, аби в подальшому виготовити наркотик та самостійно вжити.

Наразі виявлені предмети вилучені й відправлені на експертизу для подальшого дослідження.

Поліцейськими відкрито кримінальне провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх