Суд Добропілля призначив штраф водію, який керував автівкою у стані наркотичного сп’яніння та намагався дати хабаря поліцейським

Переглядів: 949 0 25.08.2020 в 08:30:06 Новини поліції
Суд Добропілля призначив штраф водію, який керував автівкою у стані наркотичного сп’яніння та намагався дати хабаря поліцейським

Добропільський міськрайонний суд призначив штраф чоловіку, який керував автівкою у стані наркотичного сп’яніння та намагався дати хабар поліцейським. Про це журналістам повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Так, досудовим розслідуванням було встановлено, що 14 червня цього року водій марки ВАЗ-2109 порушив правила дорожнього руху у с.Красноярське Добропільського району, та був зупинений працівниками поліції.

Під час спілкування з правопорушником, правоохоронці помітили, що він має ознаки наркотичного сп’яніння, і запропонували йому пройти медичний огляд. У свою чергу чоловік запропонував поліцейським хабар у сумі 4 тисячі гривень.

За публічного обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура,  водія було засуджено за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Вироком Добропільського міськрайонного суду водію призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 8500 грн.


Джерело: https://kapri.dn.ua

Мітки: штраф, суд


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх