Скiльки захворілих на коронавірус COVID-19 на території Великого Добропілля

Переглядів: 3212 1 22.04.2020 в 08:30:52 Новини охорони здоров'я
Скiльки захворілих на коронавірус COVID-19 на території Великого Добропілля

Станом на 21 квітня на території Великого Добропілля захворілих на коронавірус COVID-19 немає. На самоізоляції знаходиться 11 осіб.
В місті створені мобільні бригади, які виїжджатимуть на виклик сімейного лікаря, екстреної медичної допомоги та інших медичних працівників до пацієнтів з підозрою на COVID-19 для забору зразків на проведення досліджень у лабораторії. Міська виконавча влада та депутати забезпечили бригади транспортом, необхідними матеріалами та засобами особистого захисту.
З 3 квітня 2020 розпочато дезінфекційну обробку вулиць міста розчином «Гипохлорид натрія» (концентрація – 0,1%), дезінфекція проводиться один раз на тиждень (вночі). Також раз на тиждень обробляються дитячі та спортивні майданчики, контейнерні майданчики та зупинки. Будинки дезінфікуються один раз на добу. 21 квітня в населених пунктах Великого Добропілля було продезінфіковано 401 під’їзд.
Запроваджено роботу «гарячої лінії» для інформування та надання роз’яснень щодо поточної ситуації в місті, яка пов’язана із запобіганням поширенню гострої респіраторної інфекції COVID-19, ліквідації та подолання наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.
Звертаємо увагу, що на сайті міської ради є посилання на сайт Національної служби здоров’я України та офіційний інформаційний портал КМУ COVID-19.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 ux3it1 • 21:23:06, 21.04.2020
А конкретнее ? В который из дней тыждня выполняются работы по дезинфекции улиц райцентра Доброполье ? Интересуюсь с целью пройти по магазинам не накануне дезинфекционных работ, а после их выполнения !
ComForm">
avatar
Наверх