Шахтарі ДП "Добропіллявугілля" першими серед державних підприємств Донецької області виконали річний план з видобутку вугілля

Переглядів: 1257 2 09.12.2010 в 12:15:24 Новини підприємств
Шахтарі ДП

6 грудня 2010 року першими серед державних підприємств Донецької області, шахтаріДП «Добропіллявугілля» виконали план з видобутку 2010 року. На 25 днів раніше терміну з надр видобуто 2 млн. 816 тисяч тонн вугілля, з них понад план - 208 800 тонн. Про це сказано у рапорті Міністру вугільної промисловості України Юрію Ященку від керівництва державного підприємства.

 

У трудовому рапорті зазначено, що колективи шахт «Алмазна» і «Новодонецька» достроково виконали план з видобутку, а колектив шахти «Добропільська», що видав «на-гора» мільйон тонн в середині листопада, видає в ці дні останні тонни в рахунок планового завдання. Також значний внесок до виконання плану зробили і гірники шахт «Білицька» і «Піонер».

 

«Славні традиції нашого підприємства спираються на самовіддану працю кожного гірника, високу дисципліну і майстерність. Колективний портрет державного підприємства увібрав у себе багатство усього шахтарського характеру, прагнення не зупинятися на досягнутому», - сказано у рапорті.

 

Керівництво підприємства запевнило, що ще довгі роки трудовий колективДП «Добропіллявугілля» буде знаходитися в авангарді вугледобувних колективів галузі і робити свій гідний внесок у її розвиток.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 dobrepole • 12:16:14, 09.12.2010
Quote
Також значний внесок до виконання плану зробили і гірники шахт «Білицька» і «Піонер».

Ага без "Пионера" не было бы плана))
ComForm">
avatar
Наверх