Представители Доброполья приняли активное участие в форуме "Восход-Запад: межрегиональное партнерство" + ФОТО

Переглядів: 1522 0 02.07.2016 в 07:23:12 Центр муніципального розвитку
Представители Доброполья приняли активное участие в форуме

25-26 червня на базі оздоровчого комплексу "Буревісник" у сел.  Урзуф відбувся Всеукраїнський молодіжний форум "Схід-Захід: міжрегіональне партнерство", ініціаторами якого виступили народний депутат Дмитро Лубинець і організація активної молоді "Дієві Зміни UA".  Участь у заході взяли більше 300 молодих та енергійних людей -  лідери молодіжного руху та благодійних проектів, молоді політики Донеччини, а також  активна та ініціативна молодь Західної України, автономної республіки Крим. Привітали учасників на відкритті молодіжного форуму народні депутати України Дмитро Лубинець та Ірина Суслова, заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, ректор Маріупольського державного університету, почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтин Балабанов, голова Мангушської райдержадміністрації Дмитро Черниця, а також голова Мангушської районної ради В. Топузов.

Форум проводився з метою об'єднання молодих громадських діячів, представників органів місцевого самоврядування та влади з західних і східних регіонів країни, для розробки і реалізації нових можливостей міжрегіонального співробітництва в форматі «Схід і Захід разом».

    Учасників очікували насичена робоча програма та цікаві дискусії. В рамках форуму обговорили Кодекс міжрегіонального молодіжного партнерства і підписали Меморандум про співпрацю між молоддю Сходу і Заходу країни. Потім учасники форуму , розбилися за власним бажанням на секції:

- «Студія молодого лідера», на якій обговорювалися питання розвитку лідерських навичок та критерії формування успішної молоді в країні.

-«Business people group» (осередок бізнес-людей). Учасники секція мали змогу ознайомитися з поняттями фандрайзинга та пошуку спонсорів. Доповідачами секції також виступили проектні менеджери громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» Андрій Гончаров та Наталя Гоман, які висвітили питання економічної інтеграції вимушених переселенців у приймаючих громадах та реалізації проектів з розвитку бізнес-середовища в Добропіллі. Також присутні ознайомилися з історією успіху Анастасії Аргеткіною, яка за допомогою гранту ПРООН змогла відкрити міні-пекарню «Ванільне життя».

-   «Робота ЗМІ в умовах військового конфлікту», темами якої були психологічна безпека в умовах інформаційної війни, громадська журналістика та як протистояти пропаганді та медіаманіпуляціям.

Форум надав можливість  ініціативній молоді з різник куточків України поділитися знаннями, зав’язати нові цікаві та корисні знайомства, висловити свої думки, розказати про існуючі проблеми та переживання.

 26 червня, на День молоді встановили рекорд України в масовому флешмобі у вишиванках. Основний меседж заходу - це декларація намірів про співпрацю, а також прояв позиції про те, що молодь виступає за мир! Понад 500 осіб, одягнувши вишиванки, вишикувалися так, що з висоти можна було прочитати фразу «Молодь за мир!». Розмір напису - 10 м у висоту і шириною 70 м. Рекорд був  зафіксований представниками Книги рекордів України.

Результатом форуму стало затвердження Кодексу міжрегіонального партнерства та підписання Меморандуму про співпрацю між молоддю Східної і Західної України, налагодженні зв’язки для сумісного розроблення актуальних проектів, які найближчим часом буде реалізовано.


Представители Доброполья приняли активное участие в форуме


Представители Доброполья приняли активное участие в форуме


Представители Доброполья приняли активное участие в форуме


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх