Положення про проведення конкурсу на кращий лист громадян про діяльність дільничних інспекторів міліції на тему: „Дякуємо за допомогу”

Переглядів: 1500 0 09.09.2011 в 17:01:10 Новини сайту
Положення про проведення конкурсу на кращий лист громадян про діяльність дільничних інспекторів міліції на тему: „Дякуємо за допомогу”
   МВС України проводить конкурс на кращий лист громадян про діяльність дільничних інспекторів міліції на тему „Дякуємо за допомогу” проводиться разом з Департаментом профілактики правопорушень МВС та редакцією щотижневої газети МВС „Іменем Закону” з метою популяризації служби дільничних інспекторів міліції, підвищення іміджу професії, утвердження кращих міліцейських традицій, ознайомлення громадськості з діяльністю працівників служби.
 1. Кількість і склад учасників конкурсу не обмежується.
 2. Тематика листів повинна бути спрямована на висвітлення прикладів:
-  професійних дій дільничних інспекторів міліції при виконанні службових обов’язків, наданні реальної допомоги у вирішенні різноманітних проблем пересічних громадян, громадських установ, організацій тощо;
героїчних вчинків працівників служби;
їх інтелектуального потенціалу.
 3.  Листи обов’язково мають містити відомості про авторів і дільничних інспекторів міліції (звання, прізвище, ім’я, по батькові, територіальний орган внутрішніх справ, у якому працює дільничний інспектор міліції).
 4. Матеріали на конкурс направляються до 20 травня 2012 року.
 5. Розгляд публікацій здійснює комісія, яка призначається відповідним дорученням першого заступника Міністра внутрішніх справ України.
 6. При оцінці матеріалу враховується відповідність таким критеріям:
актуальність;
подання матеріалу;
-   наявність прикладів професійних дій дільничних інспекторів міліції при виконанні службових обов’язків, наданні реальної допомоги населенню, громадським установам та організаціям, героїчних вчинків працівників служби.
 7. Для визначення переможців конкурсу комісія може залучати представників засобів масової інформації, культурно-мистецьких закладів та громадськості.
Комісія до 30 травня 2012 року визначає переможців конкурсу (окремо авторів та героїв листів) з присудженням першого, другого та третього місць.
 8. Редакція щотижневої газети „Іменем Закону” нагороджує переможців конкурсу цінними подарунками.
 9. Рішення комісії про визначення і нагородження переможців конкурсу оформлюється протоколом, який підписується всіма членами комісії конкурсу.
 10. Матеріали надсилаються у друкованому вигляді за адресою: редакція газети „Іменем Закону”, вул. Пилипа Орлика, буд. 22/2, м. Київ, 01024, або на електронну адресу редакції: www.imzak.org.ua з поміткою „На конкурс „Дякуємо за допомогу”.
 11.  Найкращі матеріали з числа надісланих на конкурс друкуються в газеті „Іменем Закону”.


Начальник ДПП        Головний редактор
МВС України щотижневої газети МВС
полковник міліції України „Іменем Закону”
В.В. Петровський О.Ю. Іващенко
 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх