События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 947 0 20.03.2019 в 10:30:15 Новини району
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

11 березня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н. Пітик за участі заступника начальника управління Н. Громило, керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання щодо виконавської дисципліни, технавчання працівників відділів по роботі з офісними програмами, проведення декларування працівниками управління, підготовки до відкриття агентського пункту у селищі Світле та інші.

  11.03.2019 – в.о. начальника управління Неоніла Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

  12.03.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Катерина Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

 14.03.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Наталя Хничова провела виїзний прийом громадян та зустрічі з трудовими колективами Білозерської міської ради та товариства з додатковою відповідальністю «Шахта Білозерська», а також зустрілась з учнівською молоддю загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 13-15, 18 м. Білозерська та провела з ними квест-ігри.

 14.03.2019 – проведено зустрічі начальником відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Ольгою Волошиною та начальником відділу обслуговування громадян № 1 Наталею Хничовою у трудових колективах Добропільського відділення Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області та загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 13-15, 18 м. Білозерська з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом.

  15.03.2019 – відбулося урочисте відкриття агентського пункту в селищі Світле за участі начальника головного управління ПФУ в Донецькій області Наталії Рад та в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління ПФУ Донецької області управління Неоніли Пітик.

  11.03.-15.03.2019 – заступник начальника управління Наталія Громило взяла участь у засіданнях комісій райдержадміністрації та міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

   15.03.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Олена Соколова взяла участь у засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з питань стягнення боргу з ЄСВ.

    За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 30 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 296 звернень, що на 9,5 % менше, ніж за попередній тиждень (327 звернень). Прийнято: 25 заяв на перерахунок пенсій, 14 – на первинне призначення пенсії, 54 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення та 2 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулась 8 осіб, 9 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 15 осіб;

- прийнято 4 заяви на отримання смс-повідомлень;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 26 осіб;

- за попередній тиждень звернулося 13 осіб на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх