На капитальные ремонты объектов социальной сферы Добропольского района запланировано более 50 млн. грн.

Переглядів: 1307 0 10.03.2016 в 07:40:48 Новини району
На капитальные ремонты объектов социальной сферы Добропольского района запланировано более 50 млн. грн.

9 березня в.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник провів апаратну нараду, на якій були присутні начальники всіх управлінь, структурних підрозділів та апарату адміністрації.

Розпочинаючи нараду, Олександр Леонідович загострив увагу присутніх на тому, що район захистив Програму соціально-економічного розвитку на 2016 рік, заплановано на капітальні ремонти об’єктів соціальної сфери (водопостачання, водовідведення, вуличне освітлення, ремонт доріг, термомодернізація) виділення бюджетних коштів в сумі більше 50 млн. грн.

Також в.о. голови райдержадміністрації наголосив увагу на жорсткому контролі з боку обласного і районного керівництва питання забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях. Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О. Андрійченко доповіла про стан справ в галузі.

Сільськогосподарські підприємства району вже сьогодні повинні вийти в поле для проведення боронування. Голова районної ради Т.М. Бєлянкіна звернула увагу на необхідності проведення широкої роз’яснювальної кампанії серед аграріїв, жителів сіл про створення кооперативів. Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський проінформував про проблемні питання в галузі ЖКГ (проблема з водопостачанням жителів с. Шилівка).

Про новини на освітянській ниві розповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Л. Гапич, наголосивши увагу присутніх на завершенні реєстрації випускників для складання ЗНО. Також вона повідомила, що вже розроблено проектно-кошторисна документація по проведенню ремонту в котельнях Світлівської та Золотоколодязької ЗОШ.

На нараді також були розглянуті питання стосовно виплати пенсій, оплати населенням району комунальних послуг, земельні питання, питання захисту прав дітей, спортивні новини району тощо. Наприкінці апаратної наради начальник відділу організаційно-кадрової роботи О. Тещинська проінформувала про подальшу роботу та плани адміністрації на поточний тиждень.

 


Джерело: http://donoda.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх