Как в Доброполье отметили День независимости Украины и День города + ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 2155 0 26.08.2019 в 11:30:44 Новини сайту
Как в Доброполье отметили День независимости Украины и День города + ФОТО + ВИДЕО

24 серпня все Добропілля відзначало одразу два великих свята – День незалежності України та День міста.

Гуляння розпочались ще з 12 з атракціонів на площі імені Арутюнова, яка на час святкування стала цілком пішохідною зоною, і не вщухали аж до ночі.

Тут були цікаві розважальні, спортивні, пізнавальні локації, фотозони, інсталяції, майстер-класи та виставки. А ще цього року вперше пройшов ярмарок-продаж «Кухні народів світу», що розташувався вздовж алеї в дерев’яних хатинках.

Святковий концерт потішив талановитими виступами вихованців художніх колективів міста, врученням державної нагороди «Мати-героїня» Наталі ВЛАСЕНКО, розіграшом призів та путівки до Європи від туристичного агентства «Тур-Вояж».

dg

dg1

dg2

dg3

dg4

dg5

dg6

dg7

dg8

dg9

dg10

dg11

На стадіоні «Авангард» після привітального слова голови міської ради ветеранів Миколи ШВЕДА відбувся концерт Народного артиста України Гаріка КРИЧЕВСЬКОГО. Захід тривав трохи більше години, але за цей час співак встиг виконати хіти з нового альбому та  вже добре відомі свої пісні, які «замовляли» глядачі. До речі, за пропозицією артиста прямо під час виступу під сценою сформувалася фан-зона, звідки і лунали «замовлення».

dg13

Тим часом на площі завершувалась технічна підготовка до останньої частини свята: виступу місцевого гурту «Madcrew», барабанного шоу, вогняної вистави, світлового та лазерного шоу і дискотеки хітів 80-90-х. І якщо ви пропустили ці видовища, то ось вам трохи відео.

Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх