«Я у відповіді за свої вчинки» - під таким гаслом відбулась зустріч добропільських поліцейських з школярами + ФОТО

Переглядів: 766 0 29.02.2020 в 07:30:20 Новини поліції
«Я у відповіді за свої вчинки» - під таким гаслом відбулась зустріч добропільських поліцейських з школярами + ФОТО

Про свої права, обв’язки та види відповідальності неповнолітніх цього разу дізнались учні 6-10 класів ЗОШ №2 м м. Добропілля.

Інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко розповіла школярам про існуючі види відповідальності: кримінальну та адміністративну, пояснила з якого віку настає кожна з них та навела кілька прикладів, коли за вчинки неповнолітніх відповідали їхні батьки. Учням також було цікаво дізнатись, що окрім обов’язків, в них є і права, які треба вміти відстоювати.

А психолог Добропільського МРВ філії ДУ «Центр пробації» Олена Радченко роз’яснила школярам, що таке  суїцидальні та екстремістські групи, інтернет-шахрайство, кібербулінг та  як протидіяти фізичному та психологічному насильству з боку однолітків.

- Від кожної людини залежить те, яке життя у неї буде, чи досягне вона назначеної мети й чи здійсняться її мрії. Тож, треба бути законослухняними і завжди пам’ятати, що саме ви у відповіді за свої вчинки, - зауважила в кінці зустрічі інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх