Добропольские правоохранители поздравили сладкими подарками детей, проживающих в Центре социально-психологической реабилитации

Переглядів: 1127 0 28.12.2018 в 10:30:27 Новини поліції
Добропольские правоохранители поздравили сладкими подарками детей, проживающих в Центре социально-психологической реабилитации

Новий рік залишається найулюбленішим святом для дітвори. Хлопці та дівчата з нетерпінням чекають на чарівну казку і приємні подарунки. Співробітники Добропільського відділення поліції вирішили не залишатися осторонь і привезли смаколики добропільським діткам.

У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей живуть і навчаються діти віком від 3 до 18 років. Через ті чи інші обставини, що склалися в житті, про них піклується держава, але не дивлячись на це, малеча абсолютно нічим не відрізняється від всіх інших дітей. Такі ж життєрадісні, веселі і товариські. Вихованці центру з нетерпінням очікували своїх «друзів у погонах». Правоохоронці привітали діточок та їх вихователів з новорічними святами, побажали їм міцного здоров'я, мирного дитинства і виконання заповітних бажань.

Для того, щоб діти повірили в чарівну магію новорічного свята, поліцейські приготували для них солодкі подарунки.

В свою чергу малеча порадували своїх гостей творчими виступами. Діти співали, танцювали, розповідали вірші. Сонячні та щасливі посмішки на обличчях дітвори стали найкращою подякою для правоохоронців.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх