Добропілля: фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди із працівниками дитячого садочку

Переглядів: 670 0 05.02.2020 в 10:30:03 Новини МНС
Добропілля: фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди із працівниками дитячого садочку

Для належного рівня знань дітей правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях потрібно з ними систематично проводити роз’яснювальні бесіди. Оскільки основні знання у дитячих садочках малеча отримує від вихователів, фахівці Служби порятунку проводять профілактичні бесіди з педагогічними колективами. Так, 3 лютого співробітники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області завітали до одного із дитячих садочків м. Добропілля.

Рятувальники наголосили на необхідності утримання евакуаційних виходів у належному стані. Також присутнім нагадали різновиди вогнегасників і правила користування ними. Особлива увага педагогів була зосереджена на дотриманні правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та електричних обігрівачів. Окремо було роз’яснено як діяти у різних надзвичайних ситуаціях. У ході бесіди співробітники дитячого садочку отримали інформаційні матеріали, для подальшого наглядного висвітлення вимог безпеки життєдіяльності серед вихованців.

Рятувальники наголошують на необхідності проведення таких заходів, оскільки діти шкільного та дошкільного віку велику кількість свого часу проводять саме з викладачами і їх обізнаність в цих питаннях може допомогти дітлахам уникнути небезпеки, а інколи і зберегти життя.

    imgonline-com-ua-Compressed-kfQMGJ3IpQQ.jpg

imgonline-com-ua-Compressed-nNpf0qEBDnK6L3.jpg   

 imgonline-com-ua-Compressed-sylICcqR7ODaW.jpg


Джерело: https://dn.dsns.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх