Добропольская ОГНИ: введен новый электронный сервис по дистанционному получению сертификатов открытых ключей

Переглядів: 1018 0 18.11.2018 в 10:30:41 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ: введен новый электронный сервис по дистанционному получению сертификатов открытых ключей

Покровсько-Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області звертає увагу платників, що для клієнтів  Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, яких на сьогодні майже 1 мільйон, став доступним новий електронний сервіс від  ДФС - повторного формування сертифікатів за електронним запитом.

Кожен клієнт акредитованого центру відтепер має змогу самостійно у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років. Тож клієнтам вже не потрібно витрачати свій час та особисто відвідувати центр для отримання сертифіката.

Скористатись зазначеним сервісом зможуть виключно клієнти АЦСК ІДД ДФС, які:

- мають чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);

- реєстраційні дані власника сертифікатів залишились без змін (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

- особистий ключ клієнта не є скомпрометованим, а пароль захисту до нього відомий лише його власнику.

Для початку використання нового сервісу необхідно завантажити та встановити останню версію безкоштовного програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1,  яке розміщено у відповідному розділі веб-сайту АЦСК ІДД ДФС – https://acskidd.gov.ua.

Також для зручності платників податків при користуванні цим новим сервісом фахівцями АЦСК ІДД ДФС розроблено Відеоінструкцію по повторному формуванню сертифіката за електронним запитом, яку можна переглянути на офіційному веб-порталі ДФС.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх