Центральная городская библиотека г. Доброполья: "Каждому ребенку открыт путь в библиотеку" + ФОТО

Переглядів: 1671 0 19.11.2014 в 21:40:44 Новини бібліотек
Центральная городская библиотека г. Доброполья:

   14 листопада 2014 року Добропільська центральна міська бібліотека відчинила свої двері для самих маленьких читачів – першокласників, учнів 1 – А та 1 – Б класів загальноосвітньої школи № 7. Діти завітали на екскурсію до бібліотеки разом зі своїми класними керівниками Лейбою Вірою Павлівною та Арісмятовою Ларисою Леонідівною.

   

   Бібліотекар Супрядкіна О. Г. розпочала знайомство дітей з чарівним світом бібліотеки з абонементу, детально розповіла про правила користування бібліотекою, ознайомила учнів з дитячим фондом. Наступним етапом екскурсії стало відвідування малечою виставкового залу бібліотеки «Твоя АРТериторія». Заступник директора ЦБС Козачук І. О. продемонструвала учням роботи добропільських майстрів, які не залишили байдужими жодну дитину.

   

 

 І на сам кінець діти завітали до читального залу, де бібліотекар Воронцова В. В., в свою чергу, розповіла дітям про правила користування книгою. Також до уваги дітей був запропонований мультфільм «В країні невивчених уроків». При підготовці екскурсії бібліотекарі приклали максимум зусиль для того, щоб зацікавити малечу, прищепити їй любов до книги та бажання читати. Тож, коли прийшов час прощатися, по сяючим дитячим очам, по посмішкам і подякам стало зрозуміло - зусилля не були марними.   

  

Бібліотекар ВО ЦМБ

Воронцова В.В.

Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх